Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΟΚ: «Συνεπής και σοβαρός ο Πανιώνιος»

O ΠΑΟΚ «υποκλίθηκε» στην φετινή πορεία και τη συνολική εικόνα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.  Στο δελτίου ...

O ΠΑΟΚ «υποκλίθηκε» στην φετινή πορεία και τη συνολική εικόνα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε. 

Στο δελτίου Τύπου της τελευταίας προπόνησης, που έγινε το Σάββατο (20/5) στο γήπεδο της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τη νίκη που θα του επιτρέψει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του τελευταίου στόχου της σεζόν, δηλαδή της εξασφάλισης θέσης τα προκριματικά του Champions League, ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο, δηλαδή, που έχει κερδίσει όλη την ποδοσφαιρική γνώμη με τη συνολική παρουσία του αυτή τη σεζόν. Συνεπής στο αγωνιστικό του πλάνο και πάντα σοβαρός μέσα στο γήπεδο, ο Πανιώνιος όχι μόνο μπήκε στα Play Offs, αλλά παραμένει κι αήττητος δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος. Έχει ήδη προσπεράσει την ΑΕΚ, την οποία νίκησε στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό και στοχεύει στην κορυφή.

Όλα αυτά αποτελούν παράσημα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο το έργο του ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη και διαθέτουν την ποιότητα για να ορίζουν την τύχη τους».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του για το ματς με τον Πανιώνιο.

Οι Πέδρο Ενρίκε, Σάκχοφ, Ουάρντα, Κρέσπο είναι τιμωρημένοι και οι Βαρέλα, Μυστακίδης τραυματίες.

Αντίθετα, ο Γλύκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθη στην αποστολή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί Ίβιτς: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Λέο Μάτος, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια