Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η τελευταία... παράσταση!

Να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την φετινή εκπληκτική του σεζόν θα επιδιώξει απόψε (31/05, 20:30) ο Πανιώνιος, όπου υποδέχεται την ΑΕ...

Να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την φετινή εκπληκτική του σεζόν θα επιδιώξει απόψε (31/05, 20:30) ο Πανιώνιος, όπου υποδέχεται την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική των play off.

Οι κυανέρυθροι κλείνουν απόψε μία χρόνια η οποία ήταν γεμάτη από επιτυχίες, νίκες και Πανιώνια "πάρτι". Μία χρονιά που η ομάδα ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια της στην 2η θέση και έφτασε να κάνει όνειρα ακόμα και για πρωτάθλημα.

Στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ο κόσμος του συλλόγου πρέπει να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να χειροκροτήσει την ομάδα για ότι πέτυχε φέτος, για όσα μας χάρισε, για τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε και φυσικά για το γεγονός πως ξανά ο Panionios θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα!

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Γκιοατά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Οικονόμου.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννιώτης, Μπαντής, Βοσνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Ταπόκο, Μπεν, Μασούρας, Σοτζέι, Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου, Βουκελάτος, Μπάλλας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια