Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αρχίζουν τα πλέι οφ!

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας συνεδρίασε και αποφάσισε, με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέ...

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας συνεδρίασε και αποφάσισε, με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-5!

Ως εκ τούτου, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ (στα οποία θα παίξει ο Πανιώνιος και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ).

Οι τρεις ομάδες που ψήφισαν κατά ήταν ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα και η Κέρκυρα. Επί της ουσίας, δεν... πέρασε της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία δεν ήθελε επικύρωση της βαθμολογίας ελπίζοντας σε πιθανή αφαίρεση βαθμών των «ερυθρολεύκων».

Τον Πανιώνιο εκπροσώπησε ο Χρήστος Δάρας. Από πλευράς Ολυμπιακού παρόντες ήταν οι Γιάννης Βρέντζος, Τάκης Αγραφιώτης και Αργύρης Λίβας και τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Λάμπρος Μπίρδας. Για τον Παναθηναϊκό εκεί βρίσκονταν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Χρήστος Παναγόπουλος και Αθηνά Μπαλωμένου, ενώ για την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Πέτρος Καϊμακάμης. Την ΑΕΛ εκπροσώπησε ο Αλέξης Κούγιας, τον Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης και τον Παναιτωλικό ο Μάκης Μπελεβώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια