Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Το χειροκρότημα τα λέει όλα...»

Εμφανώς συγκινημένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί από τον Πανιώνιο και ήταν συγκινημένος στις...

Εμφανώς συγκινημένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί από τον Πανιώνιο και ήταν συγκινημένος στις δηλώσεις του, μετά τον αγώνα του Ιστορικού με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους", για το χειροκρότημα του κόσμου, για τα play off, για το αν θα του λείψει ο σύλλογος και τα όσα έζησε, για το τι είπε στους παίκτες του, αλλά και για την δική του πορεία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιλόγεβιτς: 

Για τον αγώνα και το χειροκρότημα του κόσμου: “Δώσαμε αυτά που μπορούσαμε και νομίζω ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στο ματς με τον ΠΑΟ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν τα πάντα. Θέλαμε αυτή τη νίκη για εμάς. Ήταν η τελευταία φορά που αυτή η ομάδα έπαιξε μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε το σκορ, όμως πάλεψαν, όπως κάνουν από την πρώτη αγωνιστική”.

Για τα play off: “Ξεκινήσαμε δυνατά στα play off, είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ, παλέψαμε όσο μπορούσαμε με τις δυνάμεις που είχαμε. Όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα όλη τη σεζόν. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Το χειροκρότημα που πήραν από τον κόσμο μας τα λέει όλα”.

Για το αν θα του λείψει η ομάδα και ότι έζησε: “Σίγουρα θα μου λείψει γιατί ήταν μία πολύ όμορφη χρονιά. Από την αρχή της περιόδου ήμασταν μέσα στην 5αδα, πάνω από το 50% ήμασταν στην 2η θέση. Είχαμε και το όνειρο ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Όσο πλησιάσαμε προς το τέλος δεν μας αφήσαν κιόλας. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για το ότι μας έχουν αδικήσει κάπου. Είναι αυτό που λένε για τις μεγάλες ομάδες κλπ. Για μένα ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και επίσης για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές”.

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά το ματς: “Τους ευχήθηκα να έχουν υγεία πάνω απ' όλα. Πάντα χρειάζεται υγεία, αγάπη, το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας. Ο τροχός γυρνάει και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε κάπου ξανά”.

Για τον ίδιο και την πορεία του στον Πανιώνιο:“Όταν ήρθα στον Πανιώνιο δεν ήρθα σας Μιλόγεβιτς, αλλά σαν διάδοχος του Ουζουνίδη, έτσι με έβλεπαν πολλοί. Περίμεναν πολλοί ότι κάτι δεν θα πάει καλά και θα φύγω. Εγώ προσωπικά θέλω ο Πανιώνιος να είναι καλύτερος του χρόνου, αυτό με ενδιαφέρει. Δεν θα σας πω εγώ τι έχω πετύχει στην καριέρα μου. Εγώ δεν λέω πολλά για μένα. Τα έργα πάντα μιλάνε, εγώ είμαι αυτός. Σίγουρα αν δεν είχα αυτά τα παιδιά, υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά μέσα από τις δύσκολες στιγμές έρχονται οι επιτυχίες. Πολλοί έλεγαν στην αρχή της σεζόν ότι η ομάδα θα πήγαινε άσχημα, όχι το ίδιο καλά με πέρυσι. Όμως όλα πήγαν καλά. Βλέπεις ο ίδιος τον εαυτό σου. Πας στον καθρέφτη και βλέπεις ή έχεις μεγάλα αυτά ή όχι, δεν περιμένεις από τους άλλους να σου πουν (γέλια). Αυτή η παρέα που έχουμε κάνει φέτος τα λέει όλα. Οι δημοσιογράφοι γράφουν διάφορα, αλλά δεν το λέω σαν παράπονο αυτό. Είχαμε καλή συνεργασία μαζί φέτος. Νομίζω ότι φέτος τα κατάφερα και εγώ και σαν Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα πήγα καλά. Υγεία σε όλους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια