Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τραυματισμοί και διαιτησία τον «καταδίκασαν»!

ΟΠανιώνιος, ο οποίος παρατάχθηκε "μισός" και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου αναγκάστηκε να "χάσει" δύο ακόμα ποδοσφαι...

ΟΠανιώνιος, ο οποίος παρατάχθηκε "μισός" και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου αναγκάστηκε να "χάσει" δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του, ηττήθηκε (0-1) εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των play off. Κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Μαχμούτοβιτς στο 92', την στιγμή που έβγαινε σε θέση τετ α τετ! 

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα χωρίς τους απόντες Μασούντ, Βλάχο, Σιώπη, Γεσίλ, Γιαννιώτη, Πλιάτσικα, Λάμπρου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού και οι Ρισβάνης, Σαββίδης.

Αν, λοιπόν, και με αντίξοες συνθήκες, οι κυανέρυθροι πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν ένα άτυχο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα (9') με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπαντή από προβολή του Ρισβάνη, είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο επόπτης έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μαχμούτοβιτς, την στιγμή που ο επιθετικός του Πανιωνίου έβγαινε σε θέση τετ α τετ με τον Γλύκο.

Στο 93' υπήρξε μία φάση που στον Πανιώνιο ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού στην προσπάθεια του να κόψει την μπάλα από τον Μπεν, με τον Αρετόπουλο να μην δείχνει κάτι!

Το παιχνίδι
Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στην μεσαία γραμμή, καθώς καμία ομάδα δεν μπήκε με άκρως επιθετική νοοτροπία.

Στο 9’ μετά από φάουλ του Μπεν, ο Σαββίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας, όμως την προβολή που έκανε έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ξανά ο μέσος του Πανιωνίου ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης. Έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γλύκο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη τους σοβαρή επίσκεψη προς την περιοχή του Πανιωνίου, στάθηκαν πολύ τυχεροί και άνοιξαν το σκορ. Ο Πρίγιοβιτς έκανε το γύρισμα προς την περιοχή, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Ρισβάνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή.

Το γκολ αυτό φάνηκε αρχικά να αποδιοργανώνει τους κυανέρυθρους, οι οποίοι έτσι και αλλιώς αγωνίζονταν με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα.

Στο 22’ ο Γκιοατά πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να κάνει και μία σέντρα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπαντής είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Τσίμιροτ και στο 27’ ο Μπεν έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Γλύκο, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγήκε «νικητής» στην μεταξύ τους μονομαχία.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μασούρα να απειλήσει. Ο παίκτης του Ιστορικού πήρε με επιμονή την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, όμως οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 33’ η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχασε μία ακόμα πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, όμως άργησε να τελειώσει τη φάση και όταν το έκανε το σουτ που δοκίμασε κόντραρε σε αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι ανέβασαν ακόμα περισσότερο ρυθμό, όμως κάποια… φαλτσοσφυρίγματα του Αρετόπουλου τους έκοψαν την «φόρα»!

Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης και στο 52’ είχε μία πολύ καλή στιγμή. Ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 56ο λεπτό η κακοδαιμονία των τελευταίων ημερών με τους τραυματισμούς στην ομάδα συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Ρισβάνης, ο οποίος αναγκάστηκε να βγει αλλαγή, με τον νεαρό Σταυρόπουλο να παίρνει την θέση του.

Σε εκείνο το λεπτό είδε κίτρινη κάρτα ο Οικονόμου από τον Αρετόπουλο για διαμαρτυρία, την στιγμή που τρεις (!!!) παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόντουσαν στον επόπτη! Επιλεκτικά βέβαια ο διαιτητής αποφάσισε να «κιτρινίσει» μόνο τον παίκτη του Πανιωνίου!

Στο 67’ ο Ίβιτς έβαλε στο παιχνίδι τον Πέλκα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από την εξέδρα, με τους φίλους του Πανιωνίου φυσικά να μην έχουν ξεχάσει την απαράδεκτη χειρονομία του παίκτη του ΠΑΟΚ (είχε πιάσει τα γεννητικά του όργανα) στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Στο 74’ ο Μπαντής έκανε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Πέλκα, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ.

Έξι λεπτά μετά υπήρξε ένα ακόμη «θύμα» τραυματισμού για τον Πανιώνιο. Ο Σαββίδης έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας το πόδι του, με τον Μιλόγεβιτς να περνάει στην θέση του τον νεαρό μεσοεπιθετικό Μάκη Βουκελάτο.

Στο 85’ ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει την κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 92' ο Μαχμούτοβιτς έβγαινε σε θέση τετ α τετ με τον Γλύκο, όμως ο επόπτης Καμπούρης εντελώς λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ!

Στο επόμενο λεπτό ο Μπεν πήγε να περάσει τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να ζητούν πέναλτι για χέρι αμυντικού στην προσπάθεια που έκανε να κόψει την μπάλα.

Το 0-1 τελικά έμεινε έως το φινάλε, με τους τραυματισμούς και κάποια σφυρίγματα, όπως αυτό του ανύπαρκτου πέναλτι στο 92', να λυγίζουν τον Ιστορικό.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Πούγγουρας (46΄Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (67’ Πέλκας), Ενρίκε (86’ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Γκιοατά, Οικονόμου, Ρισβάνης (58 λ.τρ. Σταυρόπουλος), Τασουλής, Σαββίδης (80’ λ.τρ. Βουκελάτος), Κόρμπος, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας (54’ Μαχμούτοβιτς), Μπεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια