Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Δεν είχαμε φρεσκάδα...»

Στο θέμα της κούρασης που υπάρχει στην ομάδα στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Λεωφόρου. ...

Στο θέμα της κούρασης που υπάρχει στην ομάδα στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τη νίκη, εμείς ήρθαμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε έκπληξη στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, όμως, στο πρώτο μέρος. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Παίζει ρόλο και η κούραση, το μυαλό θέλει, αλλά τα πόδια δεν ακούν. Από εκεί και πέρα, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση, με το λάθος που κάναμε φάγαμε το γκολ και μετά φαινόταν ότι θα γίνει αυτό που έλεγα ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουμε, ο αντίπαλος γύρισε πίσω και εμείς βγήκαμε μπροστά. Δυστυχώς τις ευκαιρίες που είχαμε και ειδικά με τον Λάμπρου αν είχε μπει το γκολ θα ήταν άλλο το σκορ. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Θέλουμε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ να παίξουμε για το καλύτερο και μαζί με τον κόσμο μας να πούμε ένα μπράβο για την φετινή σεζόν".

Για το αν έπρεπε να παίξει πιο ανοιχτά ο Πανιώνιος από νωρίτερα: "Ο Παναθηναϊκός έχει γρήγορους επιθετικούς και είναι δύσκολο να βγούμε από την αρχή μπροστά, θέλαμε να προσέχουμε πίσω. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Έχω ξαναπεί ότι βγαίνει και η κούραση σε αυτά τα παιχνίδια. Πολλές οι κράμπες για τους παίκτες αυτή την εποχή, όποιος δεν έχει παίξει μπάλα δεν μπορεί να καταλάβει. Υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση και πίεση για το αποτέλεσμα. Τους καταλαβαίνω τους παίκτες μου, γιατί ξέρω τι μπορού να κάνουν.  Στα play off παίζουν οι πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, είναι μεγάλη η ένταση".

Για το αν ήταν μόνο θέμα κούρασης και για την αλλαγή Τασουλή: "Όταν δεν πας πρώτος στην μπάλα και στις μονομαχίες είναι καθαρά θέμα κούρασης. Στο δεύτερο μέρος είναι λίγο διαφορετικό ,γιατί ρισκάρεις παραπάνω, αλλά και πάλι ήταν πολλές οι λάθος πάσες. Η αλλαγή του Τασουλή ήταν για λόγους τακτικής.

Για τα play off και την γνώμη του: "Εγώ όταν ήμουν και στην Σερβία το συζητάγαμε για τα Play off. Είναι ωραία τα ματς αυτά, αλλά πρέπει να γίνονται σε πιο πολλές ημέρες, όχι τόσο κοντά τα ματς. Δεν υπάρχει κέρδος έτσι, μπορεί να τραυματιστεί και κανένας παίκτης με τα συνεχόμενα ματς σε τόσες λίγες ημέρες. Εμένα μου αρέσει το μίνι πρωτάθλημα των play off γιατί παίζουν οι κορυφαίοι μεταξύ τους. Ο κάθε φίλαθλος θέλει να βλέπει θέαμα, αλλά είναι δύσκολο με τέτοια κούραση να υπάρξει θέαμα, πάνε οι ομάδες για το αποτέλεσμα. Αρμόδιοι είναι άλλοι για τα play off. Για μένα είπα είναι καλό, αλλά ο προγραμματισμός να είναι διαφορετικός. Βέβαια είναι και το θέμα Εθνικές ομάδες ευρωπαϊκά παιχνίδια κλπ".

Για το αν είναι τελικός με την ΑΕΚ: "Κάθε παιχνίδι για εμένα είναι τελικός. Όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε διαφορετικα τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να διαλέγεις τον αντίπαλο και τα παιχνίδια, έτσι βελτιώνεσαι στην καριέρα σου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια