Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Εθνική Καμερούν ο Γκιοατά!

Έγιναν γνωστοί οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ούγκο Μπρος στην Εθνική ομάδα του Καμερούν για το Confederations Cup που θα γίνει στη Ρωσ...

Έγιναν γνωστοί οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ούγκο Μπρος στην Εθνική ομάδα του Καμερούν για το Confederations Cup που θα γίνει στη Ρωσία.

Στους εκλεκτούς του Ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται και ο Ζερόμ Γκιοατά. Ο παίκτης του Πανιωνίου έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ιστορικού και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό τιμ της εθνικής του ομάδας. 

Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά οχτώ ομάδες. Συγκεκριμένα η Ρωσία, ως οικοδέσποινα του Μουντιάλ 2018, η Νέα Ζηλανδία ως πρωταθλήτρια Ωκεανίας, η Πορτογαλία ως κάτοχος του Euro, το Μεξικό ως πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής, το Καμερούν ως πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η Χιλή ως πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, η Αυστραλία ως πρωταθλήτρια Ασίας κι η Γερμανία ως παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες θα παίξουν χιαστί στα ημιτελικά (νικητής Group A - δεύτερος Group B, δεύτερος Group A - νικητής Group B).

Το εναρκτήριο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου στο "Spartak Stadium", ενώ συνολικά τέσσερις πόλεις (Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Σότσι και Μόσχα) θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις του Confederations Cup.

Αναλυτικά οι 2 όμιλοι:

GROUP A
Ρωσία (Διοργανώτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018)

Νέα Ζηλανδία (Πρωταθλήτρια Ωκεανίας)

Πορτογαλία (Πρωταθλήτρια Ευρώπης)

Μεξικό (Πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής)

GROUP B
Καμερούν (Πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής)

Χιλή (Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής)

Αυστραλία (Πρωταθλήτρια Ασίας)

Γερμανία (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια