Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπαντής: «Χαρούμενος για τα δύο παιδιά»

Στη συμμετοχή των πιτσιρικάδων Δημήτρη Σταυρόπουλου και Μάκη Βουκελάτου στάθηκε ο Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά τ...

Στη συμμετοχή των πιτσιρικάδων Δημήτρη Σταυρόπουλου και Μάκη Βουκελάτου στάθηκε ο Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά τον αγώνα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων»:

«Δεν είναι εύκολο Κυριακή – Τετάρτη, συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου όλοι οι παίκτες είναι φορτωμένοι με παιχνίδια και κούραση. Όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε και να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να αγωνιζόμαστε σαν Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος πάντα παλεύει τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί και στο εκτός και στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο είναι η ουσία. Η ουσία είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους που θέλαμε. Μένουν δύο παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα για να μην τερματίσουμε τελευταίοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα αγωνίστηκαν δύο παιδιά από την ακαδημία του Πανιωνίου, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο Μάκης Βουκελάτος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτές τις εικόνες πρέπει να κρατάμε. Τα παιδιά είναι το μέλλον. Αυτά πρέπει να προβάλουμε προς τα έξω και όχι επεισόδια. Δύο παιδιά από την Ακαδημία, 18 χρονών, αγωνίστηκαν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Τα καταφέρανε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Τη βία και τα επεισόδια πρέπει να τα απομονώσουμε. Δεν πρέπει καν να τα δείχνετε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε μια παράλληλη σέντρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια