Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να αποφύγει την τελευταία θέση...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Γιατί ο Πανιώνιος πρέπει ν’ αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ... Ο στόχος του Πανιωνίου στα δύο εν...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Γιατί ο Πανιώνιος πρέπει ν’ αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ...

Ο στόχος του Πανιωνίου στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ν’ αποφύγει την 4η θέση. Και ο σίγουρος τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι να κερδίσει τον Παο μέσα στη Λ. Αλεξάνδρας. Στην περίπτωση αυτή και με βάση την αναμενόμενη βαθμολογία (αφαίρεση βαθμών στον Παο), ο Πανιώνιος θα φτάσει στους 7 βαθμούς και ο Παο θα παραμείνει στους 2. Οπότε το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής δε θα έχει καμία σημασία για την αποφυγή της τελευταίας θέσης των πλέι οφ.

Είναι εύκολο ένα τέτοιο εγχείρημα; Όχι βέβαια, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Είναι μέσα στις δυνατότητες του Πανιωνίου. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες και οι δύο ενδέχεται να έχουν κάποιες ελλείψεις. Όμως στον Πανιώνιο θα έχουμε μερικές επιστροφές βασικών παικτών. Άρα ο Πανιώνιος στους δύο τελευταίους αγώνες θα παρουσιαστεί μάλλον ενισχυμένος σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα εναντίον του Παοκ και το μόνο πρόβλημα που θα καλείται ν’ αντιμετωπίσει θα είναι η κούραση, την οποία όμως θα έχουν και οι αντίπαλοι. Συνεπώς ο Ιστορικός μπορεί να κερδίσει τον αγώνα στη Λεωφόρο, ο Παο δεν είναι φόβητρο, αρκεί να έχει μια δίκαιη διαιτησία.

Μπορεί και με άλλους συνδυασμούς αποτελεσμάτων να επιτευχθεί ο ίδιος στόχος δηλ της αποφυγής της τελευταίας θέσης των πλέι οφ, όμως η αναφορά έγινε στον πιο σίγουρο.

Και γιατί είναι τόσο σημαντική η αποφυγή της τελευταίας θέσης; Διότι η τελευταία θέση θα οδηγήσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενω η 2η και η 3η στον 3ο γύρο. Και ο 2ος προκριματικός γύρος ξεκινάει νωρίς το καλοκαίρι. Έτσι οι ποδοσφαιριστές αφενός μεν δε θα έχουν ούτε 15 μέρες να ξεκουραστούν και ν’ αποφορτιστούν μετά από μια μεγάλη και κοπιαστική ποδοσφαιρική σεζόν και αφετέρου δεν θα επαρκέσει ο χρόνος να προετοιμαστεί και μονταριστεί η ομάδα. Πολύ περισσότερο που στον Πανιώνιο της επόμενης περιόδου διαφαίνεται ότι θα υπάρχουν αρκετές ανακατατάξεις αφού θα φύγουν αλλά και θα έρθουν νέοι ποδοσφαιριστές και επιπλέον ήδη έχει προσληφθεί νέος προπονητής.

Συνεπώς υπάρχουν ισχυροί λόγοι ο Πανιώνιος να τα δώσει όλα ώστε ν’ αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια