Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ατμόσφαιρα Αρτάκης, να λιώσουν τα σίδερα...»

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον αγώνα-τελικό με τον Δούκα... Αναλυτικά: Η ομάδα μπάσκετ παίζει αύριο για την άνοδο στην φυσική της θέ...

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον αγώνα-τελικό με τον Δούκα...

Αναλυτικά:

Η ομάδα μπάσκετ παίζει αύριο για την άνοδο στην φυσική της θέση (17:00 Αρτάκης). Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα “περίεργων” που τακτική της έχει την πρόκληση. Θα τους λιώσουμε γιατί απλά δεν μπαίνει σε σύγκριση το ειδικό βάρος του ενός, με τον άλλο Σύλλογο.

Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πράγματα πριν να έρθει η ώρα του τζάμπολ. Αυτό που ξέρει καλά να κάνει μια ομάδα “περιέργων” είναι οι προκλήσεις. Προκλήσεις που επ’ ουδενί δεν πρέπει να τσιμπήσουμε!

Κόντρα διαιτησία, “συνοδοί” της ομάδας τους (από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο όπως μαθαίνουμε) και άλλα όμορφα, με τα οποία θα κοιτάξουν αυτοί να δημιουργήσουν τις καταστάσεις για να χαλάσουν το παιχνίδι και κατ’ επέκταση να το πάνε εκεί που θέλουν (εκκενώσεις γηπέδου, κατοχύρωση αγώνα υπέρ τους στα χαρτιά κλπ)

Με όλα αυτά εμείς θα ασχοληθούμε ΕΞΩ από το Αρτάκης. Θα πάρει ο καθένας ο,τι του αξίζει, στο μέρος που πρέπει! Μέσα στο γήπεδο, κανένα αντικείμενο, καμία κίνηση που θα βλάψει την ομάδα δεν θα πρέπει να γίνει. Δεν θα τσιμπήσουμε σε προκλήσεις ΕΝΤΟΣ του γηπέδου.

Φωνή, ατμόσφαιρα Αρτάκης, να λιώσουν τα σίδερα χωρίς να δώσουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ για διακοπή. Κερδίζουμε και ανεβαίνουμε.

Το ραντεβού μας 15:00 στο περίπτερό μας, στην πλατεία και από εκεί 15:15 αναχώρηση για το κλειστό.

Πάμε να τους δείξουμε τη φιλοξενία της Νέας Σμύρνης από πρώτο χέρι. Όσοι περίεργοι και να είναι, άλλοι τόσοι μυστήριοι θα είμαστε και εμείς.

Υ.Γ.1 Έχει και πηγάδι έξω από το κλειστό ...

Υ.Γ.2 Εισιτήρια θα μπορείτε να πάρετε, σήμερα από τις 17:30 μέχρι τις 21:30 και αύριο από τη 13:00 μέχρι τις 15:00, από το κιόσκι μας στην Πλατεία!

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια