Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Ο κόσμος μας έκανε να νιώσουμε Πάνθηρες!»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στα panionianea.gr Ο 27χρονος γκαρντ του Ιστορικού παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -...

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στα panionianea.gr


Ο 27χρονος γκαρντ του Ιστορικού παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον στόχο της ανόδου που επιτεύχθηκε, για το αν περίμενε την επιτυχία, ενώ εξέφρασε και τα συναισθήματα του για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του.

Παράλληλα, αναφορικά με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ματς με τον Δούκα στη Νέα Σμύρνη, ο Σακελλαρίου τόνισε χαρακτηριστικά «... όποιος δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του Αρτάκης, δεν έχει γευτεί το άρωμα του ελληνικού μπάσκετ».

Τέλος, μίλησε για τη νέα σεζόν, την επιθυμία του να παραμείνει στον Ιστορικό, αλλά και για τον ίδιο που δηλώνει «φιλόδοξος και συνειδητοποιημένος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στα panionianea.gr

-Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της ανόδου. Πες μου τα συναισθήματα σου, τώρα που έχουν περάσει λίγο και οι μέρες...

Ενθουσιασμός και ικανοποίηση! Έζησα απίστευτες στιγμές στο γήπεδο κι είναι σημαντικό ότι οι προσπάθειες που κάναμε όλοι - διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες, κόσμος- δικαιώθηκαν. Είχαμε μια αποστολή: να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην Α1 κι εμείς καταφέραμε να τον βγάλουμε και πρωταθλητή. Όλα καλά, λοιπόν.

-Περίμενες στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα πήγαινε έτσι η χρονιά και φυσικά στο τέλος θα ερχόταν η απευθείας άνοδος;  

Ήμουν σχεδόν σίγουρος. Ο λόγος που προτίμησα τον Πανιώνιο, ενώ είχα προτάσεις από ομάδες της Α1, ήταν ακριβώς αυτός: Να γευτώ την άνοδο, σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο.

-Πες μου πώς έζησες την ατμόσφαιρα του Αρτάκης στο ματς με τον Δούκα...

Όποιος δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του Αρτάκης, δεν έχει γευτεί το άρωμα του ελληνικού μπάσκετ. Σε αυτό το γήπεδο έχουν λυγίσει πολύ μεγαλοι αντίπαλοι. Ο Δούκας παρα την εξαιρετική του πορεία και προσπάθεια δεν είχε τύχη. Ο παλμός της εξέδρας χτύπαγε στην καρδιά μου. Ένιωσα πραγματικά περήφανος για τη φανέλα που φορούσα, αλλά κι ευλογημένος που το έζησα.

-Πώς θα περιέγραφες την φετινή σεζόν και την ομάδα;

Τα περισσότερα παιδιά είχαν την εμπειρία και δεν λύγισαν κάτω από το βάρος της φανέλας. Ξέρεις, όλοι έκαναν ήττες, αλλά η προσδοκία του κόσμου από εμάς, ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη ομάδα. Άρα μεγαλύτερο και το άγχος, το οποίο συνολικά διαχειριστήκαμε σωστά.

Επόμενη μέρα, αν όλα πάνε καλά, η ομάδα θα είναι στην Α1. Θα ήθελες να ζήσεις και αυτή την εμπειρία με την φανέλα του Πανιωνίου;

Είπα και πριν, γι' αυτό ήρθα στον Πανιώνιο. Αν ένιωσα τόσα συναισθήματα κόντρα στον Δούκα, τρελαίνομαι μόνο στην ιδέα τι θα νιώσω με "μεγάλους" αντιπάλους.

-Θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του, μετά από μία σεζόν ως παίκτης του Ιστορικού...

Δεν είναι ο μεγαλύτερος όγκος φιλάθλων στη χώρα, αλλά όταν μπαίνεις στο Αρτάκης και τους βλέπεις στην εξέδρα, νιώθεις δέος. Αυτή η μεταφορά δύναμης, αλλά κι η υπομονή που έδειξαν, είναι κάτι που δεν πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποδώσουμε. Στις καλές στιγμές ήταν εκεί για να γίνουμε ένα κουβάρι και να πανηγυρίσουμε μαζί. Στις κακές, κατάπιναν την πίκρα τους και γίνονταν ασπίδα για μας. Μας έκαναν να νιώσουμε "πάνθηρες".

Και τέλος μίλησε μου για την δική σου σεζόν και πόσο ικανοποιημένος εισαι από όσα κατάφερες...

Μην περιμένεις να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Την πρώτη φορά που θα νιώσω ότι δεν μπορούσα καλύτερα, θα σταματήσω. Είμαι ταυτόχρονα φιλόδοξος και συνειδητοποιημένος. Πάντα εχθρός του καλού θα είναι το καλύτερο, πάντα θα έχω περιθώρια να γίνω καλύτερος. Πάντα μέσα από την ομαδική δουλειά και πρόοδο. Γιατί, ακόμα και τους διπλάσιους πόντους να είχα βάλει, αν δεν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο, όλα αυτά δεν θα είχαν σημασία ούτε για μένα, ούτε για σας, πολύ περισσότερο για τον κόσμο.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια