Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα αποφύγει την τελευταία θέση και θα διεκδικήσει την δεύτερη ή την τρίτη της βαθμολογίας των play off...

Το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα αποφύγει την τελευταία θέση και θα διεκδικήσει την δεύτερη ή την τρίτη της βαθμολογίας των play off, θα κυνηγήσει ο Ιστορικός στο σημερινό (28/05,18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι για το ματς της Λεωφόρου και αποφασισμένοι να ψάξουν βαθμούς ή βαθμό στην έδρα του ΠΑΟ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στους περισσότερους παίκτες του, καθώς εκτός έχει τεθεί μόνο ο τιμωρημένος Γκιοατά, καθώς οι Ενγκόγκ και Πλιάτσικας είναι ούτως ή άλλως εδώ και καιρό τραυματίες.

Γιαννιώτης, Βλάχος, Σιώπης και Γεσίλ ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, είχαν χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Ρισβάνης, όμως, όλοι τους βρίσκονται  στην αποστολή για την Λεωφόρο. Όπως και ο Μασούντ που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου, Βοσνιαδης.

Η αρχική ενδεκάδα, που αναμένεται να δούμε στο γήπεδο της Λεωφόρου, είναι η εξής. Γιαννιώτης, Βλάχος-Οικονόμου-Ρισβάνης-Τασουλής, Κόρμπος-Σιώπης, Μασούντ-Μασούρας-Μπεν, Γεσίλ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια