Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο κόσμος να γίνει χορηγός της ομάδας...

Αγαπητά Πανιώνια Νέα... Τι να πρωτοπείς και τι να πρωτογράψεις για την ομάδα μας. Ας αρχίσω όμως από την καταπληκτική διοίκηση της ΠΑΕ ...

Αγαπητά Πανιώνια Νέα...

Τι να πρωτοπείς και τι να πρωτογράψεις για την ομάδα μας. Ας αρχίσω όμως από την καταπληκτική διοίκηση της ΠΑΕ Αν υπήρχε βραβείο για τις διοικήσεις η δικιά μας θα έπαιρνε σίγουρα το πρώτο.

Τα συγχαρητήρια είναι λίγο μπροστά σ αυτό που πέτυχαν οι διοικούντες. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος γι αυτό που πέτυχαν που ισοδυναμεί με θαύμα με άθλο. Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους ανεξαιρέτως.Επίσης συγχαρητήρια στους παίκτες που απέδειξαν αφενός ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και αφετέρου πολύ καλοί χαρακτήρες, αλλά και ευφυείς, γιατί το παιχνίδι τους σε κάθε αγώνα φανερώνει και την εξυπνάδα τους.

Για τον Προπονητή μας θα πώ μονο αυτό .Μήπως υπάρχει ακόμα περίπτωση να παραμείνει .Δεν γνωρίζω βέβαια λεπτομέρειες αλλά αν υπάρχουν ακόμα περιθώρια συνέχισης της συνεργασίας ας τα εξαντλήσουν γιατί πραγματικά ο προπονητής είχε μεγάλο ποσοστό στην εφετινή πορεία της ομάδας μας. Οτι και να γίνει θα είναι πάντα στην καρδιά μας .

Αγαπητοί Πανιώνιοι την νέα αγωνιστική περίοδο ας γίνουμε ο μεγαλύτερος χορηγός της ομάδας αγοράζοντας όλοι εισιτήρια διαρκείας.Ούτε ένας Πανιώνιος Χωρίς εισιτήριο διαρκείας .Έτσι θα πετύχουμε και την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ αλλά και το γήπεδο μας κάθε Αγωνιστική θα είναι γεμάτο.

Εμπρός να πάμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ όσο ψηλότερα μπορεί και γιατί όχι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Την Κυριακή πάμε για νίκη και μετά για σεντόνι...

Αναγνώστης: Κ.Χρυσός

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια