Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα, αλλά Πανιώνια γιορτή!

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να κλείσει τη φετινή εκπληκτική του σεζόν με θετικό αποτέλεσμα, ηττήθηκε με 1-2 από την ΑΕΚ, όμως το τέλος του ...

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να κλείσει τη φετινή εκπληκτική του σεζόν με θετικό αποτέλεσμα, ηττήθηκε με 1-2 από την ΑΕΚ, όμως το τέλος του αγώνα είχε Πανιώνια γιορτή στη Νέα Σμύρνη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον κόσμο να χειροκροτεί θερμα την ομάδα και τους παίκτες του Πανιωνίου να πηγαίνουν στην Θύρα 3 και να φωνάζουν συνθήματα.Μάλιστα ο Σιώπης έκανε και εξέδρα!

Στα ου αγώνα, ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα, όμως δέχτηκ δυο τέρματα, το δεύτερο στο 81 και τελικά ηττήθηκε!

Το παιχνίδι

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από πλευράς ΑΕΚ (4'). Ο Χριστοδουλόπουλος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 7ο λεπτό ο Κόρμπος έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Μασούντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Ιρανός για λίγο δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και να σουτάρει.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας ως στόχο ένα γκολ.

Στο 13', σε μία αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, ο Γιαννιώτης όμως αντέδρασε σωστά, έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς στο 21' βγήκε υποδειγματικά στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει για το 1-0. Οι κυανέρυθροι άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, ο Μπεν έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μασούρα και ο εκείνος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Μπεν έκανε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Ανέστης έπεσε στην αριστερή του γωνία και με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 34' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου από τον άξονα και να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Μάνταλος μπήκε στην περιοχή, έπαιξε το “ένα-δυο” με τον Αραούχο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Ο σκόρερ της ΑΕΚ με το που σκόραρε κοίταγε για αρκετά δευτερόλεπτα με ειρωνικό τρόπο προς την εξέδρα των φίλων του Πανιωνίου...

Στις καθυστερήσεις έγινε η φάση (διπλή φάση) που έφερε τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του Πανιωνίου. Αρχικά ο Μπεν, μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε μέσα στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος με τον Μάνταλο να μην δείχνει κάτι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γεσίλ “τσίμπησε” την μπάλα πριν τον Βράνιες, ο αμυντικός της ΑΕΚ φάνηκε να τον βρίσκει, όμως ο διαιτητής πάλι δεν έδωσε κάτι.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πεσμένος. Στο 56' ο Μασούντ προσπάθησε με ένα σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσει, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Ένα λεπτό μετά (57') ο Μπεν αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα! Ο επιθετικός του Πανιωνίου δεν άφησε τον Ανέστη να παίξει γρήγορα, με τον Μάνταλο να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σίγουρα, χαζή κίνηση από τον Μπεν που ήδη είχε μία κάρτα, όμως και ο διαιτητής από την μεριά του με πολύ μεγάλη άνεση του έβγαλε την κόκκινη κάρτα!

Στο 64' και η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μετά από υπόδειξη του βοηθού, ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο. Προφανώς ο παίκτης της ΑΕΚ ή κάτι είπε στον επόπτη ή έκανε κάποια χειρονομία.

Στα επόμενα λεπτά φάνηκε η κούραση των παικτών των δύο ομάδων, με το παιχνίδι κυρίως να παίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 72' ο Γιαννιώτης είπε “όχι” σην κοντινή κεφαλιά του Αραούχο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σιώπης έβγαλε την ομάδα στην αντεπίθεση, έδωσε την μπάλα στον Λάμπρου, όμως η σέντρα-σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Στο 75ο λεπτό και ενώ ο Γκιοατά ήταν στο έδαφος, χωρίς να υποδειχθεί το φάουλ που του έγινε, η ΑΕΚ δεν έπαιξε το fair play και βγήκε στην επίθεση, με τον Αραούχο να στέλνει την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη.

Μάλιστα, ο Γκιοατά στο 78' αναγκάστηκε να βγει αλλαγή, καθώς το χτύπημα από την προηγούμενη φάση δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον αγώνα! Θυμίζουμε φάση που δεν πήρε ούτε το φάουλ που ήταν ο αμυντικός του Πανιωνίου!

Στο 81' οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αραούχο πήρε την κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γιαννιώτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτω, οι παίκτες της ΑΕΚ όσο μπορούσαν έπεφταν κάτω για να περνάει ο χρόνος και το 1-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Γκιοατά (78' Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ (84' Βινίσιους), Μασούρας (85' Μαχμούτοβιτς), Γεσίλ (61' Λάμπρου)

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Αλμέιδα (17' λ.τρ. Μπακασέτας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια