Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο οικογενειακό κλίμα»

Στο ιδιαίτερο οικογενειακό κλίμα του Πανιώνιου απέδωσε την άνοδο στην Α1 ο Σταύρος Ελληνιάδης και αναφέρθηκε στη δύσκολη επόμενη μέρα το...

Στο ιδιαίτερο οικογενειακό κλίμα του Πανιώνιου απέδωσε την άνοδο στην Α1 ο Σταύρος Ελληνιάδης και αναφέρθηκε στη δύσκολη επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο μάνατζερ των «κυανέρυθρων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορ fm" και αναφέρθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ματς του περασμένου Σαββάτου  με τον Δούκα που οδήγησε στην άνοδο και στη συνδρομή του Ιωνα Βαρουξάκη που έκανε τα πάντα για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α2.

Αναλυτικά:

«Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο ματς με τον Δούκα, δημιούργησε φοβερή ένταση και μας εξέπληξε όλους στην ομάδα. Οι παίκτες «φτιάχτηκαν» από την κερκίδα και πήραν τη νίκη».

«Ήταν δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα και ανέβηκε δίκαια στην Α1. Μπορεί να μην παίζαμε καλά τον τελευταίο μήνα, όμως ήμασταν οι σταθερότεροι. Ήταν εντυπωσιακά οικογενειακό το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στο χώρο.

Είναι σημαντικό να υπάρχει τέτοιο κλίμα, αυτό αντισταθμίζει την πιθανότητα να μην έχεις καλύτερη ομάδα από τους ανταγωνιστές σου. Δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στον Δούκα να ελπίζει σε νίκη σε καμία στιγμή της αναμέτρησης».

«Ήταν εκπληκτική η δουλειά του Νίκου Οικονόμου και των γυμναστών και όλοι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες ήταν σε φοβερή φυσική κατάσταση».

«Ο Ιων Βαρουξάκης ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Πανιώνιο στην Α1. Πήρε τους παίκτες που του ζήτησε ο προπονητής και έφτιαξε όσο το δυνατόν ανταγωνιστική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2. Όμως, τα χρέη των διοικήσεων Λιανού και Σταμούλη έχουν κάνει δύσκολη την επόμενη μέρα, χρειάζονται κάποιοι χρηματοδότες να βοηθήσουν τον Βαρουξάκη να αντεπεξέλθει οικονομικά, γιατί μπορεί να «σκάσουν» προσφυγές στη FIBA και δεν καλύπτονται αυτές ούτε με άλλο ΑΦΜ. Ο Ερασιτέχνης έχει ξεκινήσει την εκκαθάριση και θα γίνει μια ΓΣ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ο Πανιώνιος έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να διακρίνεται στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια