Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Φτύσαμε αίμα για να τα καταφέρουμε»

Στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στον Πανιώνιο για να πετύχει η ομάδα τον στόχο των play off στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο αρχηγό...

Στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στον Πανιώνιο για να πετύχει η ομάδα τον στόχο των play off στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αρχηγός του Ιστορικού μίλησε επίσης -μεταξύ άλλων- για τον κόσμο του Ιστορικού, την συνεργασία του με τον Σιώπη, αλλά και τις φιλοδοξίες του για τους αγώνες των play off:

Αναλυτικά είπε...

Για την φετινή επιτυχία: "Ήταν πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε την επιτυχία μετά την περσινή σεζόν, είχαν ανέβει οι απαιτήσεις. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πολύ παλέψαμε, πραγματικά έχουμε φτύσει αίμα για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε εδώ. Η ομάδα ήταν για πολλά παιχνίδια στην δεύτερη θέση. Κάναμε έναν ακόμα άθλο φέτος, όλα τα παιδιά πρέπει να είμαστε περήφανοι για ότι πετύχαμε. Πέρυσι πολλοί είπαν ότι ήταν τυχαία η πορεία μας, δεν μπορούν να πουν το ίδιο όμως και για κάτι που συμβαίνει και δεύτερη σερί σεζόν. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο".

Για τον στόχο στα play off: "Στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Εμείς το πιστεύουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, οικογένεια είμαστε, θα παίξουμε ο ένας για τον άλλον και θα το ευχαριστηθούμε".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος όλη τη χρονιά ήταν δίπλα μας, σε όλα τα γήπεδα. Στον αγώνα με την Ξάνθη και την ΑΕΚ το γήπεδο είχε γεμίσει. Τους κάναμε περήφανους φέτος και πιστεύω ότι στα play off θα δώσουν δυναμικό παρών".

Για την συνεργασία του με τον Σιώπη: "Δέσαμε με τον Μανώλη από την αρχή. Ταιριάξαμε και εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι ένα σπάνιο παιδί που δεν βρίσκεις εύκολα στα γήπεδα. Πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια