Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αυτό το ματς δεν το χάνει ο Πανιώνιος»

Για τον «τελικό» ανόδου στην Α1 ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Δούκα μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Τόλης Κοτζιάς. Ο γνωστός ...

Για τον «τελικό» ανόδου στην Α1 ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Δούκα μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Τόλης Κοτζιάς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται (και) με το μπασκετικό ρεπορτάζ του Πανιωνίου, μίλησε στα panionianea.gr για το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Δούκα (06/05,17:00), εκφράζοντας την άποψη πως ο Πανιώνιος δεν χάνει τέτοια παιχνίδια!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην μεγάλη απουσία του Ιστορικού από την Α1 τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και στο γεγονός πως οι κυανέρυθροι πάντα προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ αθλητές και προπονητές τοπ επιπέδου!

Αναλυτικά ο Τόλης Κοτζίας μίλησε για...

Τον «τελικό» με τον Δούκα: «Το παιχνίδι με τον Δούκα είναι από αυτά, που εγώ στα 27 χρόνια ως δημοσιογράφος που παρακολουθώ τον Πανιώνιο, δεν τα χάνει η ομάδα. Δεν τα χάνει όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά λόγω ειδικού βάρους, ιστορίας και φανέλας που έχει ο Πανιώνιος».

Το αγωνιστικό κομμάτι των δύο ομάδων: «Ο Δούκας έχει πιο μεγάλο μπάτζετ από τον Πανιώνιο και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Καρύδα. Αλλά σε τέτοια ματς δεν μετράνε οι αριθμοί και τα χρήματα. Οι παίκτες του Πανιωνίου οφείλουν να τα δώσουν όλα. Όχι μόνο γιατί πρέπει να πάρουν αυτό που αξίζουν με την εικόνα τους όλη τη χρονιά, αλλά γιατί αν μπουν στην διαδικασία των play off δεν θα έχουν τύχη».

Την παρουσία του κόσμου στο Αρτάκης: «Ο κόσμος ξέρω ότι θα είναι δύο ώρες πριν το τζάμπολ στο γήπεδο. Το Αρτάκης θα είναι γεμάτο και επαναλαμβάνω ότι αυτό το ματς είναι από εκείνα που δεν τα χάνει ο Πανιώνιος».

Την απουσία του Πανιωνίου από την Α1 & τους παίκτες-προπονητές που βγάζεθι ο σύλλογος: «Τα δύο χρόνια που λείπει ο Πανιώνιος από την Α1 είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά κατ’ επέκταση για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Πανιώνιος δεν είναι μόνο μία σπουδαία ομάδα με τεράστια ιστορία, είναι εκτός των άλλων μια ομάδα που περνάει παίκτες και προπονητής στο τοπ επίπεδο. Όπως και στον Ολυμπιακό φέτος, που έχει στις τάξεις του, στην 12αδα, τους Αγραβάνη, Παπαπέτρου, Τολιό, οι οποίοι έχουν περάσει από τον Πανιώνιο, όπως και ο Αθηναίου. Φυσικά και τον προπονητή Σφαιρόπουλο, που πήγε στον Ολυμπιακό από τον Πανιώνιο, όπου έχτισε την προπονητική του καριέρα. Τα παραδείγματα γενικά είναι πάρα πολλά, όπως και ο Ράις που είχε έρθει το 2009 στον Πανιώνιο και το 2014 πήρε μόνος την Ευρωλίγκα με την Μακάμπι!».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια