Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε Πανιώνιο

Με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Εκτ...

Με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός, από τους κυανέρυθρους, πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Παναθηναϊκό, που καλείται να πληρώσει το ποσό των 6.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

4η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 24/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας." Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 24/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας" Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια