Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός έδρας «τριάρα» επί του ΠΑΟ η Κ20!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη χρονιά η Κ20 του Ιστορικού, επικρατώντας εκτός έδρας του δεύτερου Παναθηναϊκού με 1-3 και κλειδώνοντας έτ...

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη χρονιά η Κ20 του Ιστορικού, επικρατώντας εκτός έδρας του δεύτερου Παναθηναϊκού με 1-3 και κλειδώνοντας έτσι την παρουσία της στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο Κορωπί η ομάδα του Κοροπούλη έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Το 0-1 έγινε στο 25', μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Σουσώνη και παρεμβολή αμυντικού του ΠΑΟ στην πορεία της μπάλας.

Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο για τον Πανιώνιο από τους Γλυνό και Αντωνακόπουλο, με τον τερματοφύλακα Χαλκίδη να κρατάει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Στην "επανάληψη" και στο 57' ο Αντωνακόπουλος συνδυάστηκε με τον Γκίνη και ο τελευταίος με έξυπνο σουτ έκανε το 0-2 για τον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας κι' άλλες μεγάλες ευκαιρίες, με τους Ματσάδε και Μητσιογιάννη για το 0-3.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος ένα λάθzος στην άμυνα του Πανιωνίου, μείωσε σε 1-2 στο 75'.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, όμως ο Αστράς δήλωνε "παρών" όποτε χρειάστηκε.

Το τελικό 1-3 ο έγραψε ο Καραχάννας στο 88' με υπέροχη λόμπα από απόσταση 40 μέτρων, σημειώνοντας το πιο όμορφο γκολ του αγώνα!

Πανιώνιος (Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος, Μπέτσας, Μητσιογιάννης, Σταυρόπουλος, Γκίνης, Γλυνός, Αρσενίδης (79' Τσερέγκωφ), Αντωνακόπουλος, Σουσώνης (67' Καραχάννας), Αναστόπουλος (54' Ματσάδες)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια