Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντέρμπι 1ης θέσης στην Τούμπα!

Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα (21/05,18:15) ο Ιστορικός, για την 3η αγωνιστική των play off. H ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει ...

Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα (21/05,18:15) ο Ιστορικός, για την 3η αγωνιστική των play off.

H ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στην διαδικασία των play off, καθώς στις δύο πρώτες αναμετρήσεις μετράει 4 βαθμούς.

Έτσι, το παιχνίδι της Τούμπας έχει πάρει τον χαρακτήρα του ντέρμπι για την πρώτη θέση, αυτό το σπουδαίο επίτευγμα έχουν πετύχει οι κυανέρυθροι, οι οποίοι δεν σταματούν να εκπλήσσουν κόσμο φέτος!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενγκόγκ και Πλιάτσικας είναι τραυματίες σταθερά τον τελευταίο καιρό και στη λίστα προστέθηκε και ο Γεσίλ. Ο Λάμπρου ως δανεικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ οι Φούντας και Μαχμούτοβιτς δεν υπολογίζονται και έμειναν εκτός.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό επιθετικά ο Ιστορικός δεν έχει πολλές επιλογές, με τον Μιλόγεβιτς έτσι να παίρνει στην 18αδα και τον νεαρό Βουκελάτο.

Θέση στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Μπεν, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ένας εκ των Σαββίδη, Ταπόκο, Καθάριου.

Αναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια