Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξασφάλισε τα play off κόντρα σε όλους!

Ο Ιστορικός κόντρα σε... 14 αντιπάλους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, όμως με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Πλατανιά εξασφάλισε και μαθημ...

Ο Ιστορικός κόντρα σε... 14 αντιπάλους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, όμως με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Πλατανιά εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στα play off του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς σπατάλησε ένα ημίχρονο κόντρα στους Κρητικούς, όπου δεν είχε καλή απόδοση και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην "επανάληψη" οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς, "πάτησαν" στον αγωνιστικό χώρο τον αντίπαλο τους, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν και το... τρίο της διαιτησίας! Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Πανιώιος δεν έπαιζε κόντρα σε 11 αντιπάλους, αλλά 14!

Στο 60' δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Τασουλή, ενώ ο Σελίμος έκλεισε πολλές φορές τα μάτια σε φάουλ που δεν δόθηκαν υπέρ του Πανιωνίου, ενώ χαρίστηκε πάρα πολλές φορές και δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα στους φιλοξενούμενους!

Το γκολ του Ιστορικού ήρθε από τον Μπεν, από νέο καθαρό πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά είδε ο Σελίμος!

Το παιχνίδι
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ομάδα με δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ. Βασίλης Πλιάτσικας και Νταβίντ Ενγκόγκ πήραν θέση στο βασικό σχήμα, με τον πρώτο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο με τα κυανέρυθρα και ο δεύτερος να επανέρχεται στην δράση μετά από πολύ καιρό.

Ο Ιστορικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να κάνει το παιχνίδι του και να πιέσει τον Πλατανιά, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γιαννιώτη να ανοίξουν το σκορ.

Στο 10' ο Ντεβέσα μέσα από την περιοχή γύρισε την μπάλα, με τον Γιακουμάκη να κάνει το πλασέ στη κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να “απαντήσει”, με τον Ενγκόγκ να κάνει το ψιλοκρεμαστό πλασέ και τον Κοκκαλά έστω κι δύσκολα να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 21' ο Μπεν μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του έπεσε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Σελίμο να μην δείχνει κάτι.

Δύο λεπτά μετά ο Μασούντ έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Μάσουρα έξω από την περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει ένα σουτ, το οποίο όμως κόντραρε και μπλόκαρε ο Κοκκαλάς.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς περίμενε στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, έχοντας ως μοναδικό στόχο να μην δεχτεί κάποιο τέρμα.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς δεν ήταν σε καλή μέρα και αυτό φαινόταν από κάποια επιπόλαια και χωρίς πίεση λάθη που γινόντουσαν. Κακές επιλογές από τους Μασούντ, Ενγκόγκ και Κόρμπο, με αποτέλεσμα να μην έρχονται κλασικές ευκαιρίες.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρος ο Πανιώνιος μπήκε πιο επιθετικά, όμως και πάλι δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πλατανιά.

Στο 56' ο Μιλόγεβιτς πέρασεστον αγωνιστικό χώρο του Λάμπρου στην θέση του Ενγκόγκ, θέλοντας να κάνει πιο γρήγορη την επίθεση της ομάδας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μασούντ έκανε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, με τον Μασούρα όμως να μην τελειώνε απευθείας την φάση, καθώς επέλεξε να κάνει το κοντρόλ και πριν το σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 60' ο Χρήστος Τασουλής τσιμπάει την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Καρυπίδη να τον “γκρεμίζει”, όμως ο Σελίμος δεν έδωσε ποτέ τον πεντακάθαρο πέναλτι!

Τέσσερα λεπτά μετά οι κυανέρυθροι κερζίζουν κι' άλλο πέναλτι, σε χέρι του Καρυπίδη, με τον διαιτητή αυτή τη φορά να το... βλέπει και να το σφυρίζει. Από τα 11 βήματα ο Μπεν σκόραρε και έκανε το 1-1 για τον Ιστορικό (65').

Στην επόμενη φάση ο Μπεν ανατράπηκε έξω από την περιοχή, με τον Σελίμο όμως να σφυρίζει το... αντίθετο. Απίστευτα πράγματα από την διαιτησία σε ένα ακόμα ματς του Πανιωνίου!

Ο Σελίμος και στα επόμενα λεπτά, έως το τέλος, ήταν ιδιαίτερα αρνητικός κατά του Πανιωνίου βέβαια, δίνοντας αβέρτα κάρτες στους παίκτες του Ιστορικού χωρίς λόγο, ενώ στους παίκτες του Πλατανιά που συνεχώς καθυστερούσαν και για τα σκληρά τους μαρκαρίσματα δεν έδεινε καμία κάρτα.

Στο 87' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Μπεν να κάνει το δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Κοκκαλάς έδιωξε με δυσκολία την μπάλα από την δεξιά του γωνία.

Οι παίκτες του Πανιωνίου συνέχιζαν να πιέζουν για να πετύχουν το γκολ της νίκης και ο Πλατανιάς έπαιζε στο μισό γήπεδο για να κρατήσει την ισοπαλία.

Παρά τις προσπάθειες του Ιστορικού το γκολ δεν ήρθε, όμως μικρή σημασία είχε αυτό, με το Πανιώνιο πάρτι στο τέλος του αγώνα να παίρνει.. σάρκα και οστά, με τον Πανιώνιο κόσμο και τους παίκτες να γιορτάζουν την εξασφάλιση της ομάδας στα Play off.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Πλιάτσικας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (69' Σαββίδης), Ενγκόνγκ (56' Λάμπρου), Μασούντ (90' Ταπόκο), Μπεν

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (66' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος (66' Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης, Γιορέντε

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια