Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μήνυμα της... εξυγίανσης ενόψει play off

Τι όμορφα πράγματα! Αυτή η πολυσυζητημένη «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί και όλος ο φίλαθλος κόσμος και ειδικά ο κόσμος...

Τι όμορφα πράγματα! Αυτή η πολυσυζητημένη «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί και όλος ο φίλαθλος κόσμος και ειδικά ο κόσμος του Πανιωνίου καμαρώνει τη... νέα τάξη πραγμάτων στην διαιτησία!

Αυτά τουλάχιστον είδαν άπαντες στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ιστορικού κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

Στη Λεωφόρο είναι γνωστό πως το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Γκράνας χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ επί του Πανιωνίου.

Στο ματς με τους Κρητικούς έγινε ακριβώς το αντίθετο. Το καθαρό πέναλτι στον Τασουλή, στο 60ο λεπτό, δεν δόθηκε από τον διαιτητή Σελίμο, ο οποίος μάλλον εκείνη τη στιγμή θα κοίταζε κάπου αλλού, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς που δεν είδε την πεντακάθαρη ανατροπή!

Ο εν λόγω διαιτητής, ο Σελίμος, ήταν εριστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που χαρίστηκε σε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Πλατανιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα καθυστερούσαν επιδεικτικά, με τον ρέφερι από την Λακωνία να δείχνει μία και μοναδική κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα!

Προφανώς οι δύο τελευταίες διαιτησίες κατά του Πανιωνίου είναι απλά ένα μήνυμα για το τι έχει να αντιμετωπίσει ο Ιστορικός στα play off. Εκεί που όπως φαίνεται οι παίκτες του Μιλόγεβιτς εκτός από τους ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έχουν να αντιμετωπίζουν και τους κυρίους με ην σφυρίχτρα στο στόμα!

Συνιθησμένα τα βουνά από τα χιόνια όμως..

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είσαι, πάντα ήσουν και είσαι μόνος εναντίων όλων!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια