Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να «κλειδώσει» τα play off!

Να "κλειδώσει" και μαθηματικά την συμμετοχή του στα play off θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (09/04,19:00) παιχνίδι με ...

Να "κλειδώσει" και μαθηματικά την συμμετοχή του στα play off θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (09/04,19:00) παιχνίδι με τον Πλατανιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να τελειώνουν και μαθηματικά πλέον την "υπόθεση" play off, αλλά και να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει αφήσει στο παρελθόν την άδικη ήττα από τον ΠΑΟ και κόντρα στον Πλατανιά είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν στον κόσμο του συλλόγου μία ακόμα χαρά, από τις πολλές φετινές που ήδη έχουμε ζήσει.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γεσίλ, ο οποίος υπέστη θλάση οπίσθιο μηριαίο. Επίσης εκτός τέθηκε ο ανέτοιμος Φούντας. Αντίθετα, ο Ενγκόγκ έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και μπήκε στην αποστολή μετά από πολύ καιρό.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής:
Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Με τον κόσμο 12ο παίκτη
Αρκετός κόσμος του Ιστορικού αναμένεται να δώσει το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να σταθεί δυναμικά για μία ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας.

Οι φίλαθλοι των κυανέρυθρων θέλουν να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Μιλόγεβιτς όχι μόνο για την μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα σε όλους στο ματς με τον ΠΑΟ, αλλά και γενικότερα για την φετινή εκπληκτική σεζόν.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου από νωρίς θα είναι ανοιχτά για τον φίλαθλο κόσμο, με την ώρα έναρξης του αγώνα να είναι στις 19:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια