Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε λύκειο οι Ρισβάνης, Σιώπη και Κρόμπας! (photos)

Λύκειο της Νέας Σμύρνης επισκέφτηκαν την Τετάρτη (05/04) οι παίκτες του Ιστορικού, Σπύρος Ρισβάνης και Μανώλης Σιώπης, στο πλαίσιο της κ...

Λύκειο της Νέας Σμύρνης επισκέφτηκαν την Τετάρτη (05/04) οι παίκτες του Ιστορικού, Σπύρος Ρισβάνης και Μανώλης Σιώπης, στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΠΑΕ με τις επισκέψεις ποδοσφαιριστών σε σχολεία.

Μαζί με τους δύο άσους του Ιστορικού το "παρών" έδωσε και ο ηθοποιός, Αντώνης Κρόμπας, γνωστός για τα Πανιώνια του αισθήματα!

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ

"Οι επισκέψεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στα σχολεία της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών, συνεχίστηκαν την Τετάρτη.

Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του 7ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, οι μαθητές του οποίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους δύο παίκτες από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγουν φωτογραφίες.

Οι δύο παίκτες συνοδεύονταν από τον ηθοποιό Αντώνη Κρόμπα, καθώς και από τον υπεύθυνο εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Σωτήρη Κοκκώνη.

Οι επισκέψεις των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στα σχολεία θα συνεχιστούν, τόσο ενόψει των επόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων, όσο και των αγώνων play off".






Φωτογραφίες:Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια