Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διασυλλογικό πρωτάθλημα: Αποκλειστικό ρεπορτάζ & δηλώσεις (photos)

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων με δυ...

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων με δυναμικό "παρών" του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ.

Ρεπορτάζ για τα panionianea.gr: Σπύρος Καλαματιανός

Με μεγάλη επιτυχία το Σ/Κ (8-9/2017) διοργανώθηκε το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του 8ου ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΕ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Αγ. Κοσμά», σε ένα κατάμεστο στάδιο με πολύ καλό καιρό. Όλα τα παιδιά, οι σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, με σκοπό την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τα panionianea.gr μέσω του Δημοσιογράφου Σπύρου Καλαματιανού βρέθηκαν εκεί και κάλυψαν το γεγονός μιας και έδωσε το βροντερό παρών στα περισσότερα αθλήματα ο ιστορικός και θρυλικός σύλλογος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Ο Πανιώνιος πήγε πάρα πολύ καλά, μιας και ο σύλλογος έχει παράδοση στα αθλήματα του Στίβου (ειδικά στις γυναίκες, κορασίδες&πανκορασίδες) και βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον. Τερματίσαμε 4η λόγο τον διακρίσεων που είχαμε, ενώ

Στον όμιλο των παίδων είχαμε τις εξής διακρίσεις:
Στην σκυταλοδρομία 4x100 τερματίσαμε 1η κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 46,86 με τους ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΜΠΟΥΝΤΟ ΑΡΜΑΝΤΟ, ΖΑΡΑΒΕΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟ και ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Στο επι κοντώ στην 2η θέση τερμάτισε ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ με επίδοση 3,00 κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο και την 3η θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο ο ΛΕΒΙΤΣΚΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ με επίδοση 2,5.

Επίσης την 2η θέση κατέλαβε ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στα 100μ στην Α΄Σειρά, στην Γ΄Σειρά ο ΜΟΔΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 13,19, στην Δ΄Σειρά τερμάτισε 1ος ο ΜΠΟΥΝΤΟ ΑΡΜΑΝΤΟ με επίδοση 12,16, στην ΣΤ΄Σειρά ο ΤΣΟΛΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ τερμάτησε στην 6η θέση με επίδοση 13,66 και στην 7η θέση ο ΝΤΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ με επίδοση 14,38 . Στο ακόντιο ο ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ πήρε την 3η θέση με επίδοση 39,25, στην σφαίρα στην 4η θέση βρέθηκε ο ΛΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με 12,80.  Στα 3.000μ πήραμε την 10η θέση με τον ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΜΙΛΤΟ με επίδοση 10,23,36, ενώ στα 1500 ο ΜΠΟΥΡΝΑΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τερμάτισε στην 16η θέση με επίδοση 4,50,41.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα βοήθησαν την πρώτη μέρα οι παίδες να μαζέψουν συνολικά 30 πόντους , οι κορασίδες 24 και με γενικό σύνολο 54 ο θρυλικός Πανιώνιος Γ.Σ βρέθηκε στην 4η θέση.

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα στον όμιλο των Κορασίδων:
Στο τριπλούν η ΑΛΟΓΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ βρέθηκε στην 1η θέση με επίδοση 10,38 κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στην σφύρα η ΦΑΡΦΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ αφού κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 49,08. Στον ακοντισμό η ΠΡΑΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ κατέκτησε την 2η θέση κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 34,54, ενώ η ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ με επίδοση 28,48 κατέλαβε την 4η θέση, η ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ με επίδοση 24,44 κατέλαβε την 7η θέση και η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΑ την 8η θέση με επίδοση 24,39.

 Στην σκυταλοδρομία στα 4x100 τερματίσαμε 4οι με τις ΡΕΤΑΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ, ΖΥΛΑΛΙ ΛΑΒΝΤΙΓΕ, ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ με επίδοση 52,91. Στα 100μ στην Α΄Σειρά η ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ τερμάτησε 6η με επίδοση 14,92, ενώ στην Β΄Σειρά η ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ τερμάτησε 3η με 14,23. Στα 200μ στην Α΄Σειρά η ΖΑΧΟΥΛΙΤΗ ΜΕΛΙΣΑ τερμάτησε 6η με επίδοση 29,96, στην Δ΄Σειρά η ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 28,34, ενώ στην Η΄Σειρά η ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 30,76. Στα 800μ η ΠΑΠΙΤΣΗ ΕΛΕΝΗ βγήκε 9η με επίδοση 2,43,17. Στο Επί Κοντώ η ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ τερμάτισε 6η με επίδοση 2,60. Στο Μήκος η ΒΑΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 4,81, η ΡΕΤΑΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ τερμάτησε 7η με επίδοση 4,74, ενώ στην 11η θέση βρέθηκε η ΝΤ΄ΑΤΖΕΛΟ ΕΛΕΝΗ με επίδοση 4,62, η ΒΕΛΛΗ ΚΑΙΤΗ βρέθηκε στην 22η θέση με επίδοση 4,35 και η ΖΑΟΥΡΗ ΝΑΝΤΙΑ τερμάτισε 26η με επίδοση 4,27.

Κάπως έτσι την 2η μέρα ο ιστορικός Πανιώνιος Γ.Σ παρέμεινε στην 4η θέση. Οι παίδες έδωσαν 32 βαθμούς, ενώ οι Κορασίδες 83,5, το γενικό σύνολο βαθμών έφτασε τους 115,5. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική θέση καθώς δεν είχαμε σε όλα τα αθλήματα αθλητές (φανταστείτε και να είχαμε). Οι αθλητές μας, μαζί με τους προπονητές τους, τον κος Αντώνη Βασιλόπουλο Δικηγόρο Έφορο Στίβου Πανιωνίου, (ο οποίος ήταν και τις δύο μέρες δίπλα στους γονείς των παιδιών, στα παιδιά, καθώς και στους προπονητές) φορώντας και τιμώντας περήφανοι τα χρώματα του Συλλόγου μας, έδωσαν ένα ηχηρό παρών και υποσχέθηκαν για καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Εκτός απ΄την παράδοση μας στον Στίβο θέλουν να κρατήσουν ψηλά τον Πανιώνιο και για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι το επίπεδο είναι υψηλό, καθώς πολλά απ΄τα παιδιά έπιασαν το όριο και θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Παρακάτω θα δείτε πολύ όμορφα αποκλειστικά φωτογραφικά ενσταντανέ, συγκινητικό φωτογραφικό ενσταντανέ, είναι αυτό του Λάμπρου Παπακώστα που στο παρελθόν δόξασε τα Ελληνικά χρώματα να προπονεί την κόρη (με τα χρώματα του ΓΣ Γλυφάδας) του λίγο πριν το άλμα και φυσικά ιστορική στιγμή ήταν, όταν ο Αρχιπροπονητής των Ακαδημιών Στίβου του Πανιωνίου Γ.Σ Ανδρέας Τσώνης φωτογραφίθηκε με την οικογένεια Παπακώστα.

Επίσης παρακάτω θα διαβάσετε δηλώσεις των προπονητών του Ιστορικού Συλλόγου μας.
Κωσταντίνος Καπετανάκης Προπονητής στα Οριζόντια Άλματα Μήκος, Τριπλούν Πανιωνίου Γ.Σ
‘’Διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία το 8ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων&Κορασίδων, κατέβηκαν πέντε πανκορασίδες (διότι έχουν δικαιώμα και αυτές) για να ενισχύσουν τον Σύλλογο, απ΄τις οποίες είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ΄τις επιδόσεις τους, καθώς η Βαλέρη Βασιλική πήδηξε 4,81 και έκανε ατομικό ρεκόρ, να πω ότι στην κατηγορία αυτή, το υψηλό όριο βαθμολόγισης είναι 5,25, στην κατήγορία των Πανπαίδων&Πανκορασίδων είναι το 4,90 και είναι πολύ κοντά να το πιάσει, καθώς είναι το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης η Ρετάλη Μαριλλένα από πέρυσι έχει πηδήξει 4,89 και σήμερα πήδηξε 4,74, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και είναι σε πολύ καλό δρόμο να το πιάσει και εκείνη το όριο αυτό. Αλλά και απ΄την Ντ΄Άτζελο Ελένη, την Βέλλη Καίτη και την Ζαούρη Νάντια είμαι ευχαριστημένος απ΄τις επιδόσεις τους.΄΄

Ηλίας Τσακίρης Προπονητής Ακαδημιών Π.Γ.Σ.Σ

΄΄Είχαμε μια πολύ ικανοποιητική συμμετοχή απ΄την συμμετοχή των παιδιών της ομάδας μας. Αυτοί οι αγώνες έδειξαν ότι γίνεται μια σημαντική δουλειά στις υποδομές και υπάρχει ένα σοβαρό δυναμικό αθλητών, το οποίο μπορεί να στελεχώσει τις πιο πάνω κατηγορίες και να προχωρήσει τον Πανιώνιο πολλά βήματα ψηλότερα, σε αυτή την πορεία που κάνει εδώ και αιώνες σαν στίβος. Από εκεί και πέρα το τεχνικό team, τόσο οι προπονητές αγωνιστικής, όσο και οι προπονητές των ακαδημιών βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά, δεδομένο ότι κάποια απ΄τα παιδιά κατέβηκαν για πρώτη φορά σε αγώνες. Περιμένουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.΄΄

Ανδρέας Τσώνης Αρχιπροπονητής Ακαδημιών και Τμημάτων Στίβου Π.Γ.Σ.Σ
΄΄Ο απολογισμός είναι πολύ καλός καθώς τερματίσαμε 4η σαν σύλλογος, στις κορασίδες πήγαμε πολύ καλύτερα απ΄τους παίδες και όλοι μαζί έδωσαν πολλούς και σημαντικούς βαθμούς για τον Πανιώνιο. Από πέρυσι η γενική εικόνα είναι πολύ καλύτερη, ιδίως στις κορασίδες, ενώ στους παίδες λίγο χειρότερα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ΄όλο το team, σαφέστατα πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα παλεύουμε για το καλύτερο και αυτό αποδικνύεται απ΄τις διακρίσεις που πήραμε και την 4η θέση που πήραμε, καθώς δεν είχαμε αθλητές σε όλα τα αθλήματα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Σύλλογό μας και αυτό το μαρτυρούν, τα αποτελέσματα και το ότι πολλά απ΄τα παιδιά έπιασαν το όριο για Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο διότι δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα αποτελέσματα απ΄τον ΣΕΓΑΣ.΄΄

Μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ αυτό δεν είχαν ανακοινωθεί όλα τα επίσημα αποτελέσματα από τον ΣΕΓΑΣ, γι΄αυτό σας ζητάμε συγνώμη εάν δεν έχουμε αναφέρει κάτι σημαντικό για τα όρια και τις προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσουν όμως κ.α ρεπορτάζ στην πορεία, καθώς και συνεντεύξεις, από αθλητές , προπονητές και παράγοντες του συλλόγου μας. Αρχή γενομένης απ΄τον κος Τσώνη Ανδρέα που θα μπορέσουμε να αντλήσουμε περισσότερα πράγματα.

Τα panionianea.gr συγχαίρουν όλο το team του Στίβου και θα είμαστε πάντα κοντά τους.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα panionianea.gr

























































Δεν υπάρχουν σχόλια