Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Το καλύτερο δυνατό στα play off» (photos)

Το βραβείο για το Best Goal της 26ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Γιάννης Μασούρας. Ο άσος του Ιστορικού ήταν εμφανώς χαρούμενος για ...

Το βραβείο για το Best Goal της 26ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Γιάννης Μασούρας.

Ο άσος του Ιστορικού ήταν εμφανώς χαρούμενος για την εν λόγω επιτυχία του, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει πετύχει φέτος ο Πανιώνιος και συμπλήρωσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει ότι καλύτερο στα play off.

Η βράβευση του παίκτη έγινε στο μουσείο του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και το βραβείο έδωσε στον Μασούρα ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού του Ιστορικού:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι το πρώτο μου βραβείο και ελπίζω να έχω την ίδια συνέχεια στην καριέρα μου, να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για τον τρόπο που σκέφτηκε όταν είδε την μπάλα μπροστά του:

«Δεν σκέφτηκα πολλά πράγματα, θεώρησα σωστό να εκτελέσω άμεσα και τελικά αυτό με δικαίωσε».

Για τον στόχο του Πανιωνίου την φετινή περίοδο:

«Πετύχαμε το στόχο μας και πήραμε τη θέση για τα play off. Πλέον θέλουμε να πετύχουμε και το καλύτερο πλασάρισμα και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Για το που αφιερώνει το βραβείο του:

«Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα».



Δεν υπάρχουν σχόλια