Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου: «Ο Χρήστος δεν βρίσκει τον Λέτο» (photo)

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟ και κέρδισε τον Πανιώνιο, τόνισε ξεκαάθαρα πως δεν υπήρχε καμία παράβαση απ...

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟ και κέρδισε τον Πανιώνιο, τόνισε ξεκαάθαρα πως δεν υπήρχε καμία παράβαση από τον Τασουλή πάνω στον Λέτο!

Παράλληλα, ανέφερε πως πλέον οι κυανέρυθροι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Στο πρώτο τέταρτο δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν εκτός γηπέδου. Μετά συνήλθαμε, περιορίσαμε πολύ τον Παναθηναϊκό, δε μας έκανε φάσεις. Προσπαθούσε μόνο από σέντρες να επιτεθεί. Πιστεύω ότι εκτός απ' το πρώτο τέταρτο που ήμασταν κακοί να το πω έτσι, στο υπόλοιπο ματς ήμασταν πολύ καλά και τακτικά και αμυντικά και προσπαθούσαμε να βγάλουμε κόντρες επιθέσεις μήπως να πάρουμε το ματς. Δεν πήραμε κάποιους βαθμούς σήμερα, δε θα σταθώ στο πέναλτι άμα ήταν ή άμα δεν ήταν. Θέλω να θεωρώ ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα γιατί γίνονται και λάθη. Το μόνο που θα πω είναι να συνεχίσουμε, έχουμε ένα ματς την Κυριακή εναντίον του Πλατανιά στην έδρα μας, πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε πριν τις γιορτές με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την αλλαγή συστήματος πριν τη σέντρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αν τους επηρέασε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το ρίξω έτσι. Πιστεύω ότι ήταν γενικά όλη η εικόνα της ομάδας, δεν ήταν 2-3 παίκτες. Μπορεί και να μας επηρέασε το καινούριο σύστημα με τον Κόρμπο μόνο του σαν εξάρι, αλλά αυτό άλλαξε μετά, ευτυχώς δεν κόστισε και πιστεύω μετά η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ανάλογη, δεν υπήρχε κάποια ομάδα που να κάνει τη διαφορά μέσα».

Για το αν έχει άποψη για τη φάση του πέναλτι: «Ναι, έχω εικόνα, ο Χρήστος δεν τον βρίσκει, πάει να τον μαρκάρει, απλά ο Λέτο πέφτει και βάζει το πόδι του πάνω στο πόδι του Χρήστου. Τώρα εντάξει, τι να πω; Δεν ήταν πέναλτι, άμα ήταν δε θα το συζητάγαμε. Για μένα δεν είναι πέναλτι. Από εκεί και πέρα το έδωσε, σκόραρε ο Παναθηναϊκός και χάσαμε το ματς».

Για το πρώτο ματς απέναντι στον Ουζουνίδη:«Δεν είναι κάτι για μας σπουδαίο. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του, ο κ. Ουζουνίδης πήγε στον Παναθηναϊκό, εμείς παραμένουμε στον Πανιώνιο. Είμαστε επαγγελματίες, όταν μπαίνουμε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου τα ξεχνάμε όλα».

Μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου ο Οικονόμου προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση στα social media:


Δεν υπάρχουν σχόλια