Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δώρο συλλεκτικό μπλουζάκι στους φιλάθλους (photo)

Δώρο ένα συλλεκτικό μπλουζάκι θα πάρουν οι φίλοι του Πανιωνίου που θα βρεθούν στο παιχνίδι.... φιέστα με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε την ...

Δώρο ένα συλλεκτικό μπλουζάκι θα πάρουν οι φίλοι του Πανιωνίου που θα βρεθούν στο παιχνίδι.... φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Το νέο συλλεκτικό μπλουζάκι για τη χρονιά 2016-17 έφτασε. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αποφάσισε με την αγορά ενός εισιτηρίου να κάνει δώρο στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και το μπλουζάκι της περιόδου, ενόψει της φιέστας που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το μπλουζάκι θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και θα δίδεται με την αγορά εισιτηρίου. Οι εκπλήξεις από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της φιέστας της Κυριακής.

Παράλληλα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα μπορούν να προμηθευτούν επίσης το συλλεκτικό μπλοζάκι, αρκεί να επισκεφτούν με το εισιτήριό τους τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια