Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης στα panionianea.gr: «Νίκη σε κομβικό σημείο»

Ο Μανώλης Σιώπης στα panionianea.gr . Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο...

Ο Μανώλης Σιώπης στα panionianea.gr.

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τον στόχο τόσο της πεντάδας όσο και της δεύτερης θέσης μίλησε στα panionianea.gr το "μηχανάκι" της μεσαίας γραμμής του Ιστορικού.

Ο 22χρονος άσος αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική ενέργεια του Πανιωνίου με τα προσφυγόπουλα, ενώ ευχαρίστηκε και τον κόσμο του συλλόγου για την συμπαράταση του, τονίζοντας πως αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Σιώπης, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στα panionianea.gr:

-Μανώλη μία ακόμα μεγάλη νίκη για την ομάδα. Φαντάζομαι είστε όλοι χαρούμενοι... 

«Είμαστε πολύ χαρούμενα όλα τα παιδιά για τη νίκη επί του Ατρόμητου γιατί ήταν κομβικό το σημείο, για να ξεκαθαρίσουμε την πεντάδα και να κοιτάμε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

-Πως έζησες εσύ το παιχνίδι; Ήταν μία σημαντική νίκη, η οποία ήρθε με άγχος...

«Όλα τα παιχνίδια όσο τελειώνει το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα πηγαίνουν έτσι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό γιατί αυτή τη στιγμή εμείς στοχεύουμε ψηλά και όταν έχεις προσδοκίες και τις δείχνεις κάθε αγωνιστική τίποτα δεν θα σου χαριστεί και τίποτα δεν μπορείς να πάρεις εύκολα».

-Πλέον η πεντάδα είναι πολύ κοντά και μαθηματικά, θεωρείς πως η ομάδα πλέον έχει ως στόχο και την δεύτερη θέση;

«Όσο είμαστε εκεί ψηλά ονειρευόμαστε για την δεύτερη θέση, γιατί όχι;».

-Την Πέμπτη η ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ εκτός έδρας, με τι στόχο θα πάει ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο;

«Με τον ίδιο στόχο που πάμε κάθε αγωνιστική, έτσι θα παίξουμε και κόντρα στον ΠΑΟ. Θα δώσουμε όλα τα παιδιά τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».

-Θέλω να μου πεις δύο λόγια για την εξαιρετική κίνηση της ΠΑΕ με τα προσφυγόπουλα στο ματς με τον Ατρόμητο...

«Ήταν πραγματικά μία πολύ ευχάριστη ενέργεια από την ομάδα μας. Έδειξε ο σύλλογος πως τιμάει τις ρίζες του και φυσικά τίμησε τους πρόσφυγες».

-Και τέλος μίλησε μου για την δυναμική παρουσία του κόσμου σε ένα ακόμα παιχνίδι...

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας. Σε κάθε παιχνίδι είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και θέλω να ξέρει ότι πάντα τα δίνουμε όλα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια