Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια γιορτή... Εσύ θα λείπεις;;;

Ο Ιστορικός την Κυριακή (30/04,19:00) έχει γιορτή στο "σπίτι" του και όλος ο Πανιώνιος κόσμος καλείται να βάλει τα... κυανέρυθρ...

Ο Ιστορικός την Κυριακή (30/04,19:00) έχει γιορτή στο "σπίτι" του και όλος ο Πανιώνιος κόσμος καλείται να βάλει τα... κυανέρυθρα του και να δώσει το "παρών"!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς την φετινή σεζόν πραγματοποίησε κάτι παραπάνω από πολύ καλή πορεία και στο ματς με τον σύλλογο της Λιβαδειάς... γιορτάζει την επιτυχία της επίτευξης του στόχου των play off.

Οι κυανέρυθροι όχι απλά κατάφεραν να μπουν στην πρώτη 5αδα, αλλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκονταν στην 2η θέση και αν δεν υπήρχαν οι διαιτησίες που γέμισαν την ομάδα με κάρτες, τότε το πιθανότερο θα ήταν να βρίσκεται ακόμα εκεί ο Ιστορικός!

Στο ματς με τον Λεβαδειακό, λοιπόν, ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει και θα είναι στην θέση του, στον Ναό, ώστε να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για τις φοβερές στιγμές που έχουν χαρίσει φέτος σε όλους μας, φυσικά για να τους δείξουν την στήριξη τους και να τους ενθαρρύνουν ενόψει των αναμετρήσεων των play off.

Ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του και όλοι εμείς αποτελούμε μέρος της τεράστιας ιστορίας αυτού του συλλόγου..

Όλη μας η ζωή έχει δύο χρώματα.. Κόκκινο και μπλέ!

Εσύ θα λείπεις από την Πανιώνια γιορτή;;;; Δεν νομίζω...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια