Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mην «τσιμπάτε», κάθε πράγμα στον καιρό του...

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, ας περιμένουμε για τις μεταγραφές... Το θέμα "μεταγραφές" είναι ένα από τα αγαπημένα του...

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, ας περιμένουμε για τις μεταγραφές...

Το θέμα "μεταγραφές" είναι ένα από τα αγαπημένα του Έλληνα (και όχι μόνο) φιλάθλου, όμως κάθε πράγμα στο καιρό του.

Τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει μία τάση των μέσων ενημέρωσης να παρουσιάζουν μεταγραφικούς στόχους του Ιστορικού ενόψει της νέας σεζόν. Το χειρότερο, όμως, είναι πως πολλοί Πανιώνιοι "τσιμπάνε", αναπαράγουν το κάθε σχετικό δημοσίευμα και νομίζουν πως ότι διαβάζουν ισχύει κιόλας!

Φίλε Πανιώνιε, δεν γίνεται να θυμώνεις και να αμφισβητείς μόνο όταν διαβάζεις δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι άλλες ομάδες θέλουν παίκτες του Πανιωνίου και όταν διαβάζεις δημοσιεύματα (από τα ίδια ουσιαστικά μέσα) που θέλουν τον Ιστορικό να θέλει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να τα... πιστεύεις και να τα αναπαράγεις. Μην έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Είναι γεγονός πως τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος θα κάνει μεταγραφές, καθώς θα φύγουν παίκτες από το φετινό ρόστερ. Είναι γεγονός πως σίγουρα υπάρχουν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι. Όμως επίσης είναι γεγονός πως καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται προτάσεις για πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, πολλοί από αυτούς "τσεκάρονται" από τους κυανέρυθρους, όμως ακόμα είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για να πούμε ότι έχει κλείσει ή προχωρήσει πολύ κάποια περίπτωση.

Η ομάδα ακόμα έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και μάλιστα έχει μπροστά της την πρόκληση των play off. Ας μην "τσιμπάμε" στα δημοσιεύματα των... άλλων περί κλεισμένων παικτών για τη νέα σεζόν, λες και η φετινή χρονιά έχει ήδη τελειώσει. 

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να έχει στόχους για φέτος, να πετύχει ότι περισσότερο μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Όταν με το καλό φτάσει στο τέλος της η σεζόν, τότε θα είναι ο καιρός να γράψουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με πράγματα που φυσικά ισχύουν και όχι με... υποθέσεις!

Ο Κυανέρυθρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια