Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρίποντο» με τους... killers!

Με τους φετινούς του "killers" Μασούρα και Μπεν ο Ιστορικός επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και για μία ακόμη α...

Με τους φετινούς του "killers" Μασούρα και Μπεν ο Ιστορικός επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και για μία ακόμη αγωνιστική παραμένει μόνος δεύτερος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, πέτυχε δύο τέρματα, είχε κι άλλες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις λίγες τους σοβαρές επισκέψεις προς την εστία του Γιαννιώτη πέτυχαν ένα γκολ και δημιούργησαν άγχος στους κυανέρυθρους.

Στα τελευταία λεπτά ου αγώνα οι παίκτες του Ιστορικού αντέδρασαν όπως έπρεπε, ο Γιαννιώτης όποτε χρειάστηκε είπε "όχι" στους επιθετικούς του Ατρόμητο και έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε παίκτες και φιλάθλους όλοι μαζί να πανηγυρίζουν ένα ακόμηα σπουδαίο τρίποντο.

Το παιχνίδι

Ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό στην αρχή του αγώνα, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν να βρουν χώρους για να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Γκορμπούνοφ.

Αρχικά στο12' ο Κόρμπος έκανε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ και εν συνεχεία στο 19' χάθηκε τεράστια ευκαιρία. Ο Μασούντ έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεσίλ έκανε την προβολή, με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού.

Στο 25' χάθηκε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Γεσίλ έφυγε ωραία πίσω από την πλάτη της άμυνας του Ατρόμητο, έκανε και το πλασέ, με τον Γκορμπούνοφ όμως να διώχνει με το δεξί πόδι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (26') οι προσπάθειες των κυανέρυθρων απέφεραν καρπούς. Ο Μασούντ εκτέλεσε φάουλ, η απομάκρυνση του Κιβρακίδη έδωσε ύψος στην μπάλα, με τον Μασούρα να κάνει στη κίνηση ένα εντυπωσιακό σουτ και να στέλνει την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα του Ατρόμητου για το 1-0!

Στο 43΄υπήρξε η πρώτη ουσιαστική απειλή των φιλοξενούμενων, όταν ο Γιαννιώτης έδιωξε την κοντινή κεφαλιά του Λε Ταλέκ.

Με το προβάδισμα του 1-0 για τον Ιστορικό μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς μπήκε πολύ δυνατά στην “επανάληψη”, με σκοπό να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Στο 52' ο Μασούντ με μαγική κίνηση απέφυγε τους αντιπάλους του, έβγάλε εκπληκτική ασιστ στον Μπεν μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με εξαιρετικό τελείωμα “έγραψε” το 2-0 για τον Πανιώνιο.

Οχτώ λεπτά αργότερα ο Μασούντ έκανε νέα εξαιρετική κάθετη μπαλιά, αυτή τη φορά στον Γεσίλ, ο οποίος τελειώσε με την μία τη φάση, όμως ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αντέδρασε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

Στο 67' ο Ατρόμητος, σε μία από τις λίγες του επισκέψεις στην περιοχή του Πανιωνίου, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Μετά από σέντρα, ο Λε Ταλέκ έκανε κεφαλιά-πάσα στον Ντιγκινί, ο οποίος από κοντά με σουτ στη κίνηση “νίκησε” τον Γιαννιώτη.

Το γκολ αυτό φάνηκε να αποσυντονίζει την ομάδα για τα επόμενα λεπτά, με τον Ατρόμητο στο 71' να έχει μία ακόμη τελική ενέργεια, όταν το σουτ του Τόνσο μπλόκαρε ο Γαννιώτης.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, οι κυανέρυθροι βγήκαν μπροστά και λίγο έλειψε ο Σιώπης να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Γκοσμπούρνοφ, όμως, του είπε “όχι”, διώχνοντας με δυσκολία σε κόρνερ το δυνατό σουτ του παίκτη του Πανιωνίου.

Ο Μιλόγεβιτς με την είσοδο του Σαββίδη στην θέση του Μασούρα θέλησε να “δέσει” το κέντρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν περισσότερη ταχύτητα στην μεσαία γραμμή.

Στο 81' ο Ατρόμητος έχααε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιαννιώτη να κάνει μεγάλη επέμβαση. Ο Λε Ταλέκ έκανε κοντινή κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά με τα πόδια!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μασούντ λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της σεζόν! Έκανε ένα σουτ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσπαθώντας να “κρεμάσει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον Γκορμπούνοφ όμως να προλαβαίνει και με τα δάχτυλα έδιωξε σε κίρνερ.

O διαιτητής Καλογερόπουλος έδωσε 6 λεπτά καθυστερήσεις, χωρίς να υπάρχει λόγος για τόσα πολλά λεπτά, κάτι που όπως ήταν λογικό έφερε τον εκνευρισμό των οπαδών του Πανιωνίου!

Τελικά οι παίκτες του Πανιωνίου έπαιξα όπως έπρεπε και στις καθυστερήσεις και πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (75' Σαββίδης), Γεσίλ (67' Λάμπρου), Μασούντ, Μπεν (83' Ταπόκο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Παντελιάδης, Μπάγκα (59' Τόνσο), Φυτανίδης, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί, Κιβρακίδης (67' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Μανιάτης (84' Ντάουντα), Λαζαρίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια