Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ώρα του κόσμου!

Η απευθείας άνοδος για τον Πανιώνιο περνάει από το Αρτάκης... Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Ιστορικού να δώσει το πιο βροντερό του "παρ...

Η απευθείας άνοδος για τον Πανιώνιο περνάει από το Αρτάκης...

Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Ιστορικού να δώσει το πιο βροντερό του "παρών". Το Σάββατο (06/05) το κλειστό της Αρτάκης πρέπει και θα γεμίσει ασφυκτικά!

Ο Ιστορικός δίνει τον τελικό των... τελικών για την απευθείας άνοδο. Αντίπαλος ο Δούκας, μία πολύ καλή ομάδα, όμως δεν έχει καμία σημασία με ποιόν παίζει ο Πανιώνιος. Σημασία έχει μόνο η ομάδα και ο κόσμος της!

Το Αρτάκης είναι έτοιμο να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν -όπως μόνο αυτοί ξέρουν- μοναδική ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν την ομάδα του Οικονόμου στη νίκη-άνοδο.

Ήδη ο κόσμος του Ιστορικού, μέσω των social media, δείχνει να έχει ξεσηκωθεί ενόψει του Σαββάτου, με το παρακάτω μήνυμα να παίζει δυνατά:

"Το Σάββατο πας Αρτάκης για τον Φάνη, τον Μπόμπαν, για την ιστορία σου, για τα δύσκολα που ζούμε, για την περηφάνια σου, για τα αδερφια που είναι εκεί ψηλά και για ολους αυτους τους λόγους που χτυπάει η καρδιά σου στον όνομα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Η ωρα της επιστροφής έφτασε. Το Σάββατο δείχνεις γιατί είσαι διαφορετικός. Το Σάββατο επιστρέψεις εκεί που ανήκεις!
ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!"

Το Σάββατο (29/04), λοιπόν, το ραντεβού για τον Πανιώνιο κόσμο είναι ένα: Κλειστό γήπεδο Αρτάκς, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Δούκας, στις 17:00.

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια