Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεμίζει το Αρτάκης για την άνοδο...

Τον Αμύντα στο κλειστό της Αρτάκης υποδέχεται σήμερα (12/4, 5.30μ.μ.) ο μπασκετικός Πανιώνιος, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι κυαν...

Τον Αμύντα στο κλειστό της Αρτάκης υποδέχεται σήμερα (12/4, 5.30μ.μ.) ο μπασκετικός Πανιώνιος, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον Φάρο και θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα στις καλές εμφανίσεις.

Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες, καθώς η ομάδα ναι μεν βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πλέον έχει ως συγκάτοικο τον Ηρακλή. Κάτι που σημαίνει πως οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς, έχουν χαρακτήρα τελικού και ο κόσμος του συλλόγου πρέπει να σταθεί μαζικά δίπλα στην ομάδα!

«Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας στο γήπεδο για να μας "σπρώξουν" στη νίκη με την φωνή τους», τα λόγια αυτά ανήκουν στον Νίκο Μπάρλο, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν τον κόσμο του Ιστορικού να γεμίσει το Αρτάκης, δίνοντας τους έξτρα δύναμη!

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:30, διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης.. Όλοι εκεί, δίπλα στην ομάδα, για την μεγάλη άνοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια