Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η νέα φανέλα του Πανιωνίου (;)

H νέα σεζόν μπορεί να αργεί κάποιους μήνες ακόμα, όμως στον Πανιώνιο τρέχουν διάφορα θέματα για την επόμενη περίοδο. Ένα απ' αυτά εί...

H νέα σεζόν μπορεί να αργεί κάποιους μήνες ακόμα, όμως στον Πανιώνιο τρέχουν διάφορα θέματα για την επόμενη περίοδο. Ένα απ' αυτά είναι και οι νέες εμφανίσεις που θα φοράει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στα γραφεία της ομάδας έχουν φτάσει διάφορα σχέδια για τις νέες εμφανίσεις του Πανιωνίου, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "novasports.gr", αυτή που βλέπετε στη (παρακάτω) φωτό θα είναι η τρίτη εμφάνιση του συλλόγου την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα πάντα με ότι έχει διαρρεύσει, χωρίς να είναι κάτι επίσημο, η φανέλα θα είναι μπλε όπως το χρώμα της θάλασσας και θα έχει διαγώνιες ρίγες σε κόκκινο και γαλάζιο χρώμα.

Αναμφίβολα μια εντυπωσιακή vintage εμφάνιση που θυμίζει παλαιότερες εποχές της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις (εφόσον είναι αυτή τελικά). Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι του Πανιωνίου εκπλήσουν ευχάριστα με την επιλογή της τρίτης εμφάνισης, την οποία κάθε φίλαθλος της ομάδας “αναγκάζεται” να την προσθέσει στη συλλογή του.




























πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια