Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Μπεν, Γιαννιώτη, Ταπόκο η προπώληση

Την Παρασκευή (07/04) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Πλατανιά, που θα διεξα...

Την Παρασκευή (07/04) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Πλατανιά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (09/04) στη Νέα Σμύρνη.

Την ίδια μέρα (Παρασκευή) οι Μπεν, Γιαννιώτης και Ταπόκο θα βρεθούν για δύο ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ (17:00-19:00), προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Πανιωνίου.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον Πλατανιά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Την ημέρα αυτή, θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από τις 12:00 έως και τις 20:00. Στο διάστημα από τις 17:00 έως και τις 19:00, στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρίσκονται, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπεν Μοχάμεντ, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης και ο μέσος, Κέβιν Ταπόκο. Παράλληλα όμως, θα είναι ανοικτό και το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, αλλά και της οδού Σοφούλη από τις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια