Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκάκι: Επιτυχίες στα Πανελλήνια μαθητικά πρωτθλήματα

Τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2017 διεξήχθησαν στο Λουτράκι με ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των μαθητών της Ν. Σμύρνης(αθ...

Τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2017 διεξήχθησαν στο Λουτράκι με ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των μαθητών της Ν. Σμύρνης(αθλητών του Πανιωνίου) τόσο σε Ομαδικό, όσο και Ατομικό επίπεδο. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πολλά από τα οποία χρειάστηκε να συμμετέχουν σε 15 αγώνες μέσα σε μόλις δυόμιση μέρες.

Μεγαλύτερη επιτυχία, αυτή των μαθητών της Ε’ Δημοτικού με δύο Ασημένια για το Νικόλα
Σπυράτο και τη Μάρω Κρατημένου κι ένα Χάλκινο Μετάλλιο για τη Ζέτα Κρατημένου καθώς επίσης και της Χρυσαλίας Καραχάλιου, για το Χρυσό Μετάλλιο στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού. Στο Ομαδικό, το 4ο Δημοτικό και το 3ο Δημοτικό κατέκτησαν αντίστοιχα την 7η και 9η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, στους προπονητές για την υποστήριξη τους, στους γονείς για την υπομονή που επιδεικνύουν.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού σε μόλις μια βδομάδα, στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2017. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια