Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτα θα μιλήσουμε με τον Πανιώνιο»

O ατζέντης του Μασούντ, Ρέζα Φαζέλι, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Ιρανό μέσο να συζητάει με τον Παναθηναϊκό για το Καλοκαίρι, ξεκα...

O ατζέντης του Μασούντ, Ρέζα Φαζέλι, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Ιρανό μέσο να συζητάει με τον Παναθηναϊκό για το Καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας πως η πλευρά του παίκτη πρώτα θα μιλήσει με τον Πανιώνιο.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, οτιδήποτε γράφεται είναι απλά φήμες. Ο Μασούντ είναι ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι λογικό να ακούγονται πολλά. Ωστόσο πρώτα θα μιλήσουμε με τον Πανιώνιο», υποστήριξε αρχικά στην ιστοσελίδα "sdna"ο Φαζέλι και πρόσθεσε:

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Πανιώνιο και με τον κύριο Ζαμάνη. Συνεπώς πρώτα θα συναντηθούμε με τον κύριο Ζαμάνη για να μιλήσουμε και μετά θα πάρουμε την απόφασή μας».

Όσον αφορά το πότε αναμένονται να λάβουν χώρα οι επαφές μεταξύ της πλευράς του Μασούντ και του Πανιωνίου, ο Φαζέλι υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί.

«Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Πανιώνιο. Το αν θα γίνει πριν ή μετά το τέλος της σεζόν είναι κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι πρώτα θα μιλήσουμε με τον Πανιώνιο πριν αποφασιστεί το οτιδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια