Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Έχω παράπονο, δεν υπήρχαμε...»

Εμφανώς δυσαρεστημένος απ’ την εικόνα της ομάδας και τα... διαπιστευτήρια των παικτών, που, ελέω των απουσιών, πήραν φανέλα βασικού, εμφα...

Εμφανώς δυσαρεστημένος απ’ την εικόνα της ομάδας και τα... διαπιστευτήρια των παικτών, που, ελέω των απουσιών, πήραν φανέλα βασικού, εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι δεν μπορεί να καταλάβει την έλλειψη διάθεσης κι ενέργειας που που έδειξε η ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, ειδικά στο α’ μέρος, «δεν υπήρχαμε στο γήπεδο». Και ότι άπαντες «πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει επαγγελματισμός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα... Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα. Υπολόγιζα ότι ειδικά τα παιδιά που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής- γιατί κάποιοι έπαιξαν πρώτη φορά απ’ την αρχή- θα δείξουν περισσότερη θέληση.

Δεν θα σταθώ στις απουσίες που είχαμε. Ήθελα να δω ορισμένα παιδιά, καθώς άλλο είναι η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Στο α’ ημίχρονο, όχι απλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά... δεν υπήρχαμε στο γήπεδο!

Πάντα καταλαβαίνω όταν δεν σου “πάει” ένα παιχνίδι. Όταν γίνεται κάποιο λάθος –το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών- ή σε αναγκάζει ο αντίπαλος. Τα δέχομαι και τα καταλαβαίνω όλα. Αλλά το να μην έχεις τη θέληση, την ενέργεια, το να μην παλεύεις για την ομάδα, αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν το δέχομαι.

Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές που κάναμε. Ήταν κάπως καλύτερο, αλλά δεν είχαμε ούτε φάσεις, ούτε ταχύτητα και μοιραίο ήταν αυτό που έγινε.

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι είναι επαγγελματισμός. Έχω μεγάλο παράπονο. Είχαμε πολλά παιδιά σήμερα εκτός αγώνα.

Ελπίζω την τελευταία Κυριακή, με τον Λεβαδειακό, να κλείσουμε τη σεζόν όπως την αρχίσαμε. Και από εκεί και πέρα, να ετοιμαστούμε για τα playoff»

Δεν υπάρχουν σχόλια