Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί και στη Λεωφόρο ο Ιστορικός, στο σημερινό (06/04,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηνα...

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί και στη Λεωφόρο ο Ιστορικός, στο σημερινό (06/04,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προέρχονται από τη νίκη επί του Ατρόμητου και θα επιδιώξουν να πάρουν ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει 51 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον σημερινό του αντίπαλο και θέλει να παραμείνει πάνω από τον ΠΑΟ στον βαθμολογικό πίνακα.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Φούντας, Αντωνιάδης που ακόμα είναι ανέτοιμοι, ενώ αντίθετα στην διάθεση του Σέρβου προπονητή επιστρέφει ο Οικονόμου, που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα αποτελείται από τους: Γιαννιώτη, Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Μασούντ, Μασούρα, Μπεν και Γεσίλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια