Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... φιέστας!

Ώρα... φιέστας.. Στις 19:00, στον Ναό! Σε γιορτινό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αναμέτρηση του Ιστορικού για την κανονική διάρ...

Ώρα... φιέστας.. Στις 19:00, στον Ναό!

Σε γιορτινό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αναμέτρηση του Ιστορικού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι θα γιορτάσουν την εξαιρετική φετινή σεζόν της ομάδας και την είσοδο στα play off και περιμένουν από τον κόσμο να δώσει βροντερό "παρών", σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα.

Οπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών η διοίκηση του Ιστορικού μοίρασε μπλουζάκια μαζί με τα εισιτήρια (κάτι που θα συνεχίσει να κάνει μέχρι την έναρξη του αγώνα) ενώ θα υπάρξουν και πυροτεχνήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης .

Επίσης ο Πανιώνιος θα βραβεύσει τον παλαίμαχοι ποδοσφαιριστή Γκάρι Οουεν, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για το... Πανιώνιο -και όχι μόνο- παρελθόν του. Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Μουκτάρης, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Οι απουσίες είναι πολλές, με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Κόρμπο, Πλιάτσικα και Ενγκόγκ και τους τιμωρημένους Γιαννιώτη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Τασουλή, Μασούντ και Βλάχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια