Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσμα από την ΠΑΕ στον κόσμο!

Ο Πανιώνιος την Κυριακή (09/04) παίζει το προτελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ κα...

Ο Πανιώνιος την Κυριακή (09/04) παίζει το προτελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να δώσει ξανά δυναμικό "παρών" στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά:

"Την Κυριακή για προτελευταία φορά την φετινή περίοδο, θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας, σε ένα ακόμα ντέρμπι. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι, θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια ότι αποτελεί τον 12ο παίκτη μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει καταφέρει να βρίσκεται ένα βήμα από την επίτευξη του μεγάλου του στόχου και την Κυριακή μας δίνεται η ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μια ακόμα μεγάλη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και όχι μόνο να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και των προπονητών και όλοι μαζί στο τέλος της αναμέτρησης να δείξουμε για μια ακόμα φορά σε όλη την Ελλάδα, πως εμείς στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε και μπορούμε να μετατρέπουμε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα σε αληθινή γιορτή θεάματος.

Αυτονόητο είναι δε, ότι προστατεύουμε την έδρα μας, χωρίς ακρότητες και ενέργειες που μπορούν να επιφέρουν πιθανή τιμωρία της, ενόψει και των αναμετρήσεων για τα play off του πρωταθλήματος".


Δεν υπάρχουν σχόλια