Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αλλαγμένος» για αποτέλεσμα στην Κέρκυρα

Εκτός έδρας την Κέρκυρα αντιμετωπίζει ο Ιστορικός, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι κυαν...

Εκτός έδρας την Κέρκυρα αντιμετωπίζει ο Ιστορικός, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι έχουν πλέον πετύχει και μαθηματικά τον στόχο της εισόδου στα play off και πλέον θα αγωνιστούν χωρίς άγχος σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, μέχρι την έναρξη των αγώνων κατάταξης. 

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το σημερινό (23/04,19:00) παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες αρκετών βασικών παικτών του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σιώπης, Μασούντ, Οικονόμου και Ρισβάνης είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός έχει τεθεί για μία ακόμα φορά ο ανέτοιμος Φούντας, όπως και ο Πλιάτσικας που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Ενγκόγκ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα, ο Γεσίλ ξεπέρασε τις ενοχλήσει που είχε και τέθηκε στην διάθεση του Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολής της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Βοσνιάδης, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει στην Κέρκυρα, αναμένεται να είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Μουκτάρης, Γκιοατά, Τασουλής, Ταπόκο, Κόρμπος, Μασούρας, Σαββίδης, Μπεν, Γεσίλ

Θέση διεκδικούν και οι Καθάριος, Αντωνιάδης, Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια