Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανθηρίνες... κατασπάραξαν τον Άρη!

Με το... δεξί μπήκε στην διαδικασία των play out η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, που πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 70-66 το...

Με το... δεξί μπήκε στην διαδικασία των play out η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, που πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 70-66 του Άρη και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α1.

Οι κυανέρυθρες σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν την υπεροχή, έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο την επικράτηση και στα τελευταία κρίσιμα λεπτά έδειξαν χαρακτηρά και αποφασιστικότητα.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έκανε το "2-1" στις νίκες κόντρα στον Άρη (μεταφέρονται στα play out, τα αποτελέσματα των ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο) και χρειάζεται μία ακόμα για να "σφραγίσει" την παραμονή της στην Α1. Στην κατηγορία παραμένει η ομάδα που θα συμπληρώσει 3 νίκες.

Στην αναμέτρηση του Αρτάκης, η Χίλι ήταν η πρώτη σκόρερ του Ιστορικού με 23 πόντους, ενώ ακολούθησε η Θοεδωρομανωλάκη με 14.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ γυναικών - Play Out - 1ος αγώνας
Πανιώνιος - Άρης: 70-66

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-32, 51-44, 70-66

Πανιώνιος (Τσίκληρας): Petersen 9(2), Healy 23, Τσιαδή 2, Μπότσαρη 4, Θοεδωρομανωλάκη 14(4), Στεφανίδου 8(2), Πατεράκη 8, Γρηγορίου, Jones 2

Διαιτητές: Δημόπουλος, Νάστος

Δεν υπάρχουν σχόλια