Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρίποντο» με τον μόνιμο σκόρερ του!

Το "πέντε στα πέντε" έκανε η Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Λεβαδειακού. Μάλιστα, αυτή ήταν η 6η νίκη τ...

Το "πέντε στα πέντε" έκανε η Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Λεβαδειακού. Μάλιστα, αυτή ήταν η 6η νίκη της ομάδας στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Κοροπούλη πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ των κυανέρυθρων Ανδρέας Αντωνακόπουλος, με καρφωτή κεφαλιά στο 74', μετά από ωραία σέντρα του Ματσάδε. Αυτό ήταν το 17ο γκολ του νεαρού επιθετικού στο πρωτάθλημα και διεκδικεί τον τίτλου το πρώτου σκόρερ.

Στο ματς με τον σύλλογο της Λιβαδειάς, ο τεχνικός Δημήτρης Κοροπούλης έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες μικρότερης ηλικίας, καθώς αγωνίστηκαν 9 γεννηθέντες του 1999 και μόλις δύο σε σχέση με τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Ο Πανιώνιος με αυτή την επικράτηση κλείδωσε την τέταρτη θέση και στα τελευταία τρία ματς θα διεκδικήσει ακόμα και τη 2η θέση.

Η σύνθεση της ομάδας: Νίκας, Τσιώλης Μπουσάι (64΄Ματσάδες), Κουτσοποδιώτης, Γιάννης, Αρσενίδης, Καραχαννας (72' Σουσσόνης), Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αναστόπουλος (55' Αποστόλου).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια