Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάνθηρες, στηρίξτε μας»!

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου απευθύνουν τα μέλη της ανδρικής ομάδας Πόλο, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση, ενόψει του πολύ σ...

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου απευθύνουν τα μέλη της ανδρικής ομάδας Πόλο, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον ΝΟ Πατρών, στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, στις 20:30 (05/04).

Η φωνή των παικτών εκφράστηκε, μέσω του αρχηγού, Χρήστου Κουτσιαλή, ο οποίος μίλησε στο panioniospolo.gr για τη σειρά των Πλέι Άουτ:

«Τώρα πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε στο πλευρό μας τους «Πάνθηρες», να γεμίσουν το κλειστό και να μας δώσουν ώθηση για τη νίκη κόντρα στον ΝΟ Πατρών, η οποία θα μας φέρει ένα βήμα πριν την παραμονή. Θα παλέψουμε σκληρά για το 2-0 στη σειρά των πλέι άουτ και με τη βοήθεια του κόσμου είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Τους καλούμε όλους στις 20:30, την Τετάρτη, να βρίσκονται στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης».

Θέσεις 9-12

Κολ. Νέας Σμύρνης 20.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

(Πολυχρονόπουλος, Βόσικας)

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προηγείται με 1-0 στις νίκες. Η ομάδα που θα πετύχει 3 νίκες συνολικά, παραμένει στην Α1 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-10 στη συνέχεια. Αντίθετα, η ηττημένη ομάδα, υποβιβάζεται στην Α2.

Θέσεις 9-12

Κολ. «Αντ. Πεπανός» 20.00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

(Σταυρίδης, Δαμιανάκης)

Αν χρειαστεί 3ος αγώνας, την Κυριακή 9 Απριλίου στην έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Νέα Σμύρνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια