Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε απολογία (ξανά) ο Πανιώνιος

Για μία ακόμα φορά κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Πανιώνιος...  Τον Πανιώνιο και άλλες τρεις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ καλεί σε απολογία το Πρωτοβ...

Για μία ακόμα φορά κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Πανιώνιος... 

Τον Πανιώνιο και άλλες τρεις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ καλεί σε απολογία το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, την Παρασκευή (7/4).

Συγκεκριμένα ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και... φυσικά Πανιώνιος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Παράλληλα, κλήθηκε και ο Ηρακλής για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Νέων με την ΑΕΚ (απουσία γραμμών στο γήπεδο) αλλά και στη μη προσέλευση της Κ-17 στο ματς με την Κέρκυρα.

Η ενημέρωση για τον Πανιώνιο:

"ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/04/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 02/04/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD, στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ."

Δεν υπάρχουν σχόλια