Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση»

O Eρασιτέχνης Πανιώνιος, με ανακοίνωση του, ξεκαθαρίζει ότι η εκκαθάριση στην ΚΑΕ έχει ξεκινήσει, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που ε...

O Eρασιτέχνης Πανιώνιος, με ανακοίνωση του, ξεκαθαρίζει ότι η εκκαθάριση στην ΚΑΕ έχει ξεκινήσει, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι τονίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν διοικητικές, νομικές και λογιστικές εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο, αναφορικά με το θέμα της εκκαθάρισης.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει λυθεί και τεθεί σε εκκαθάριση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 47 του Κ.Ν. 2190/1920, με την από 4/10/2016 ανακοίνωση καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Η διαδικασία τελικής εκκαθάρισης έχει ανατεθεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., ως έχων νόμιμο συμφέρον, μέτοχο, στο εξειδικευμένο Λογιστικό Γραφείο της κας Γαρυφαλλιάς Ταγαρούλια και στο Νομικό Γραφείο των κ.κ. Παπαλελούδη – Οικονομίδου – Πετρόπουλου.

Σύντομα θα υπάρξουν διοικητικές, νομικές και λογιστικές εξελίξεις, που αφορούν την εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Πρόθεσή μας είναι η προσπάθεια των δύο τελευταίων ετών να αποτελέσει βιώσιμη λύση για το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.".

Θυμίζουμε ότι δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως δεν έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση στην ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν στην Α1 λόγω χρεών.

Ο Ερασιτέχνης, όμως, με την παραπάνω ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει τα πράγματα και φέρνει στο φως την αλήθεια για το τι συμβαίνει με το εν λόγω θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια