Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρχισαν ξανά τα... παπαγαλάκια!

Παραμονές της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό και τα... πράσινα (και όχι μόνο) παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά! Μί...

Παραμονές της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό και τα... πράσινα (και όχι μόνο) παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά!

Μία ματιά να ρίξει κανείς στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης (04/04) και θα καταλάβει πως οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν για μία ακόμα φορά να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Πανιωνίου πριν την σέντρα του αγώνα της Λεωφόρου.

Ο Μασούντ έγινε ξανά πρώτος στόχος του ΠΑΟ ενόψει καλοκαιριού και φυσικά αυτό οι... πράσινοι δημοσιογράφοι το έμαθαν δύο μέρες πριν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ιστορικό!

Το ίδιο σκηνικό με τον Ιρανό και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού θυμίζουμε ότι υπήρχε και τον Ιανουάριο, όταν οι "πράσινοι" έλεγαν ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του, όμως η άληθεια είναι πως είχαν "φάει πόρτα" από την διοίκηση του Πανιωνίου πριν καλά-καλά ξεκινήσουν οι όποιες σχετικές συζητήσεις!

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος έχει μάθει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρακτικές των ομάδων και των δημοσιογράφων του ΠΟΚ και οι παίκτες του Ιστορικού έχουν τα αυτιά τους κλειστά και στο ματς της Πέμπτης είναι έτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να έρθει ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια