Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Για τα δικά του γκολ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για τον στόχο της πεντάδας μίλησε ο Γιώργος Μασούρας. Ο μεσοεπιθετικός του Ιστο...

Για τα δικά του γκολ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για τον στόχο της πεντάδας μίλησε ο Γιώργος Μασούρας.

Ο μεσοεπιθετικός του Ιστορικού, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη επί του Ατρόμητου, αναφέρθηκε επίσης και στην σπουδαία κίνηση του Πανιωνίου με τα προσφυγόπουλα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα γκολ που σημειώνει τον τελευταίο καιρό: “Χαίρομαι πολύ που βοηθάω την ομάδα μου σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Θεωρώ πως ήταν το πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου έως τώρα”.

Για το άγχος στο τέλος του αγώνα: "Δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Μέχρι ο 60 είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, ίσως θεωρήσαμε ότι θα φτάναμε άνετα στη νίκη. Ο Ατρόμητος δεν το παράτησε, όμως κρατάμε τη νίκη”.

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: “Είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο που είχαμε θέση από την αρχή. Μας χαροποιεί όλους, όπως και την διοίκηση που κάνει όλη αυτή τη προσπάθεια και φυσικά κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας”.

Για την κίνηση με τα προσφυγόπουλα: “Πολύ σημαντική αυτή η κίνηση, να γίνονται τέτοιες ωραίες ενέργειες. Οι πρόσφυγες έχουν τραβήξει πάρα πολλά μέχρι να έρθουν εδώ και η χώρα μας έχει δείξει ευαισθησία σε αυτό το θέμα. Έτσι πρέπει γίνεται”.

Για την βοήθεια του ίδιου: “Εγώ με τον Χρήστο τον Τασουλή πήραμε μία πρωτοβουλία, αλλά όλα τα παιδιά φέραμε παιχνίδια και δώρα σε αυτά τα παιδιά, ώστε να χαρούν λίγο σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία που έχουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια